Ατλέτικο Μαδρίτης - Λεγανές 3-1: Ανατροπή - εξπρές κι επιστροφή στα τρίποντα

Νίκος Κικίδης
Ατλέτικο Μαδρίτης

bet365

Η Ατλέτικο βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ από το πρώτο μέρος, όμως με γκολ των Σόρλοθ και Γκριεζμάν γύρισε το ματς (3-1) και μείωσε προσωρινά την απόσταση στο -4 από την κορυφή.

Το παράθυρο των εθνικών φαίνεται πως έκανε καλό κι αναζωογόνησε την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία άφησε πίσω τις σερί ισοπαλίες και χαμογέλασε ξανά. Αν και στο ημίχρονο βρέθηκε να χάνει κόντρα στη Λεγανές, με δυο γκολ του Σόρλοθ κι ένα ακόμα του Γκριεζμάν κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή με 3-1 και να μειώσει προσωρινά την απόσταση από την κορυφή στο -4.

Το γκολ των φιλοξενούμενων βέβαια στο 34΄με τον Νέγιου έριξε στα σχοινιά τους Ροχιμπλάνκος, με τον Σιμεόνε να φέρνει λύσεις από τον πάγκο στο β΄μέρος και τελικά να φτάνει στη νίκη. Αρχικά στο 69΄ο Σόρλοθ με εντυπωσιακό τακουνάκι ισοφάρισε, ενώ στο ΄81΄ο γιος του Σιμεόνε, Χουλιάνο, έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Γκριεζμάν με προβολή στο πρώτο δοκάρι έγραψε το 2-1.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 90+9΄ο Σόρλοθ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση, η οποία έφερε φαρδιά - πλατιά την υπογραφή του Νορβηγού φορ.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Μολίνα (46΄Λίνο), Βίτσελ, Λενγκλέ (64΄Χιμένες), Γκαλάν, Μπάριος, Κόκε (57΄Ντε Πολ), Ρικέλμε (57΄Σιμεόνε), Γκριεζμάν, Σόρλοθ, Κορέα (57΄Άλβαρες)

 

Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις η Μαγιόρκα

Σε ευρωπαϊκή τροχιά παραμένει η Μαγιόρκα! Οι Νησιώτες αυτή τη φορά λύγισαν τη Ράγιο Βαγιεκάνο με 1-0 για να επιστρέψουν στα τρίποντα και μαζί στην 5η θέση της La Liga. Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε ο Μουρίκι στο 75΄όταν με κεφαλιά βρήκε δίχτυα για το τελικό 1-0.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα