Βαλένθια - Λας Πάλμας 2-3: Κατήφορος και... κράξιμο σε Λιμ!

Βαλένθια

bet365

Η Λας Πάλμας πέρασε νικηφόρα από το Μεστάγια, επικράτησε 3-2 της Βαλένθια και την έριξε στον πάτο της βαθμολογίας. Οργή των οπαδών για τον Λιμ.

Κατηφόρα για τη Βαλένθια και πλέον ο εφιάλτης του υποβιβασμού σκιάζει το «Μεστάγια». Οι «Νυχτερίδες» πάνε από το κακό στο χειρότερο και η εντός έδρας ήττα από τη Λας Πάλμας με 3-2 τις έφερε στον πάτο της βαθμολογίας. Την ίδια ώρα η οργή του κόσμου για τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Πίτερ Λιμ φουντώνει. Μάλιστα, πριν τη σέντρα της αναμέτρησης οπαδοί της Βαλένθια πραγματοποίησαν πορεία ζητώντας την αποχώρησή του από τον σύλλογο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 14ο λεπτό με πέναλτι του Πεπέλου. Η Λας Πάλμας που παρουσιάστηκε με νέο τεχνικό, τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ πίεσε και κατάφερε στο 43' με τον Μουνιόθ να φέρει το ματς στα ίσα. Ο Φάμπιο Σίλβα στο 53' έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, ενώ η αποβολή του Πεπέλου στο 70' έκανε τα πράγματα ευκολότερα. Στο 84ο λεπτό ο Μολέιρο πέτυχε και τρίτο τέρμα για τη Λας Πάλμας. Η Βαλένθια το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει se 3-2 με τον Ταρέγκα στις καθυστερήσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα