Τόνι Κρόος: «Αγαπώ πραγματικά τη Ρεάλ Μαδρίτης, με την πιο ρεαλιστική έννοια της λέξης»

Τόνι Κρόος: «Αγαπώ πραγματικά τη Ρεάλ Μαδρίτης, με την πιο ρεαλιστική έννοια της λέξης»

Newsroom
κροος

bet365

Ο Τόνι Κρόος παραχώρησε εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στη «Marca», μιλώντας για την πολυετή θητεία του στη Ρεάλ Μαδρίτης, για τη σχέση του με τον Κάρλο Αντσελότι, καθώς και για το πώς ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του ότι θα αποσυρθεί.

Ο Τόνι Κρόος μπορεί να μην αγωνίζεται πλέον με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο με κάθε ευκαιρία σχολιάζει τα όσα γίνονται στην πρώην ομάδα του, εκφράζοντας τη στήριξή του στο κλαμπ για το οποίο αγωνιζόταν επί μία δεκαετία.

Ο Γερμανός παραχώρησε συνέντευξη στη «Marca», όπου εκμυστηρεύτηκε το πώς είναι η ζωή του μετά την απόσυρση από την ενεργό δράση, χωρίς να παραλείψει να αναφερθεί στη σχέση που είχε με τον τελευταίο προπονητή του στη Βασίλισσα, Κάρλο Αντσελότι, αλλά και με τους συμπαίκτες του.

«Μίλησα στους συμπαίκτες μου για την απόφασή μου, στον καθένα ξεχωριστά, επειδή με κάποιους από αυτούς ήμουν μαζί για μικρό χρονικό διάστημα, με άλλους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, με άλλους είχα πολύ στενή σχέση. Ήθελα να τους ενημερώσω όλους προσωπικά ότι θα αποχωρούσα.

 

Προσπάθησαν να με πείσουν να μείνω, αλλά ήξεραν ότι δεν επρόκειτο να συμβεί. Τους εξήγησα ότι είχα πάρει την απόφαση εδώ και μερικούς μήνες και ότι δεν επρόκειτο να την αλλάξω. Ήταν μια πολύ συναισθηματικά φορτισμένη συζήτηση», είπε ο 34χρονος. Ο ίδιος υποστήριξε ότι μέσα στα δέκα χρόνια που αγωνιζόταν με τους Μαδριλένους, δεν σκέφτηκε ποτέ να εγκαταλείψει την ομάδα, ακόμα και στις δύσκολες στιγμές.

Ο Κρόος μέχρι και σήμερα θυμάται το τελευταίο του παιχνίδι στο «Μπερναμπέου» με 85.000 άτομα να δίνουν το «παρών» και να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του:

«Ο αποχαιρετισμός μου θα βρίσκεται για πάντα στην καρδιά μου. Ήταν πολύ ιδιαίτερος. Ένιωσα ότι 85.000 άνθρωποι ήρθαν στο γήπεδο εκείνη την ημέρα μόνο και μόνο για να με δουν και να με αποχαιρετήσουν. Ήταν μια πολύ όμορφη στιγμή, απλή, αλλά όμορφη. Αγαπώ πραγματικά αυτήν την ομάδα, με την πιο ρεαλιστική έννοια της λέξης».

Τέλος, ο άλλοτε άσος της Ρεάλ, μίλησε για τον Κάρλο Αντσελότι, λέγοντας ότι το δυσκολότερο πράγμα που κλήθηκε να κάνει ήταν το να πει στον Ιταλό προπονητή του ότι επρόκειτο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα