Βινίσιους: Εμετικά συνθήματα προς τον Βραζιλιάνο από οπαδούς της Μπάρτσα πριν το Clasico

Newsroom
Ο Ρονάλντο ύψωσε «ασπίδα» στον Βινίσιους

bet365

Μερίδα οπαδών της Μπαρτσελόνα επιτέθηκε φραστικά στον Βινίσιους Ζούνιορ με εμετικά συνθήματα πριν από το Clasico της Μαδρίτης ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα.

Σε ρυθμούς Clasico κινούνται πλέον Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα μετά τις επιβλητικές νίκες στο Champions League, με τις δυο τους να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Εκτός βέβαια από τις ομάδες, σε ρυθμούς Clasico κινούνται και οι οπαδοί, οι οποίοι πολλές φορές θέλουν να δυναμιτίσουν το κλίμα πριν από ένα ντέρμπι. Μια μερίδα οπαδών της Μπαρτσελόνα ωστόσο ξέφυγε όταν επιτέθηκε φραστικά στον Βινίσιους Ζούνιορ.

Ένα βίντεο συγκεκριμένα που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στα social media απεικονίζει τους συγκεκριμένους οπαδούς να τραγουδούν ένα εμετικό σύνθημα που ευχόταν θάνατο στον Βραζιλιάνο.

Παράλληλα τα ρατσιστικά συνθήματα δεν... έλειψαν, με τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα να αποκαλούν «μαϊμού» τον Βραζιλιάνο, κι όλα αυτά λίγη ώρα προτού οι Μπλαουγκράνα υποδεχθούν τη Μπάγερν για την 3η αγωνιστική του Champions League.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα