Αγουέρο: «Ο Γιαμάλ έχει πολλά περισσότερα από τον Βινίσιους, παίζει σαν να είναι 26-28 ετών»

Αγουέρο: «Ο Γιαμάλ έχει πολλά περισσότερα από τον Βινίσιους, παίζει σαν να είναι 26-28 ετών»

Newsroom
Αγουέρο: «Ο Γιαμάλ έχει πολλά περισσότερα από τον Βινίσιους, παίζει σαν να είναι 26-28 ετών»

bet365

Ο Σέρχιο Αγουέρο αποθέωσε τον Λαμίν Γιαμάλ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ισπανικό μέσο τονίζοντας πως κάνει περισσότερα πράγματα από τον Βινίσιους ενώ παίζει σαν έτοιμος παίκτης.

Ο Σέρχιο Αγουέρο εκθείασε το νεαρό αστέρι της Μπαρτσελόνα, Λαμίν Γιαμάλ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Mundo Deportivo» αναφέροντας πως προκείται για έναν ποδοσφαιριστή που είναι μόλις 17 ετών, αλλά παίζει με ωριμότητα που θυμίζει έναν που είναι 26-28 ετών.

Ακόμη ο Αργεντινός φορ τόνισε πως πρέπει να απολαμβάνουμε παίκτες σαν τον Ισπανό εξτρέμ, γιατί βγαίνουν λίγοι με τέτοια χαρακτηριστικά, αν και πρέπει να περιμένουμε να δούμε την εξέλιξή του, γιατί δεν φτάνει το ταλέντο από μόνο του.

Τέλος, σημείωσε πως θεωρεί ότι διαθέτει περισσότερα προσόντα από τον Βινίσιους της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος είναι ένας από τους τρεις καλύτερους παίκτες στον κόσμο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε για τον Γιαμάλ:

 

«Ο Λαμίν Γιαμάλ εκπλήσσει πολύ γιατί όντας τόσο νέος κάνει πράγματα που τον κάνουν να φαίνεται σαν να είναι 26 ή 28 ετών.

Όλοι όσοι αγαπάμε το ποδόσφαιρο πρέπει να το απολαμβάνουμε γιατί πολύ λίγοι βγαίνουν με αυτά τα χαρακτηριστικά. Πρέπει να δούμε πώς θα συνεχίσει σε λίγα χρόνια γιατί όλα εξαρτώνται από το μυαλό του κάθε παίκτη και πόσο μακριά μπορεί να φτάσει, αλλά δείχνει ότι είναι ένα ταλέντο που ελάχιστοι έχουν. Όλο και λιγότεροι.

Ο Λαμίν έχει πολλά περισσότερα πράγματα από τον Βινίσιους, αν κι ο δεύτερος έχει μεγαλύτερη εμπειρία κι είναι καλύτερος παίκτης.

Ο Βινίσιους είναι ένας από τους Top-3 στον κόσμο, αλλά λόγω ηλικίας και ταλέντου προτιμώ περισσότερο τον Λαμίν. Αν ήταν στο χέρι μου, θα είχα έναν σε κάθε πλευρά της ομάδας μου και θα άφηνα τον αντίπαλο να προσευχηθεί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα