Αντσέλοτι για το ξεκίνημα του Μπαπέ: «Δεν βιαζόμαστε να δούμε την καλύτερή έκδοσή του, μπορεί να σκοράρει 40 γκολ»

Αντσέλοτι για το ξεκίνημα του Μπαπέ: «Δεν βιαζόμαστε να δούμε την καλύτερή έκδοσή του, μπορεί να σκοράρει 40 γκολ»

Mbappe

bet365

Ο Κιλιάν Μπαπέ έχει επικριθεί για το ξεκίνημά του με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο ο Κάρλο Αντσελότι δήλωσε πλήρως ικανοποιημένος με όσα έχει δείξει ο Γάλλος στράικερ μέχρι στιγμής.

Οι προσδοκίες βρίσκονταν εξ αρχής στον... Θεό. Ο Κιλιάν Μπαπέ έχει μετράει 8 τέρματα (τα 3 με πέναλτι) και 2 ασίστ σε 13 εμφανίσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ακόμα κι έτσι έχει δεχθεί κριτική για το γεγονός πως δεν έχει προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα με τον υπερηχητικό τρόπο που αναμενόταν. Ο Κάρλο Αντσελότι πάντως, εν όψει του Clasico απέναντι στην Μπαρτσελόνα (26/10 - 22:00), δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος με τον Γάλλο στράικερ και όσα προσφέρει στους Μερένγκες.

«Είμαστε ικανοποιημένοι επειδή έχει σκοράρει γκολ. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς, ακόμα κι αν δεν σκόραρε κόντρα στην Ντόρτμουντ, ήταν παρών στα δύο πρώτα γκολ. Λίγο λίγο ψάχνει την καλύτερη έκδοσή του, αλλά ούτε εγώ, ούτε η ομάδα, ούτε ο ίδιος βιαζόμαστε για αυτό. Είμαστε ικανοποιημένοι με όσα κάνει και προφανώς θα τα πάει και ακόμα καλύτερα, γιατί έχει την ποιότητα. Δεν έχουμε πρόβλημα που ο Μπέλινγκχαμ για παράδειγμα δεν έχει σκοράρει ακόμα, γιατί έχουμε τον Μπαπέ που μπορεί να βάλει 30, 35 ή 40 γκολ», είπε αρχικά ο Αντσελότι, ενώ για το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στην Μπάρτσα δήλωσε:

«Είναι δύσκολο να πω ποιος είναι το φαβορί, γιατί εξαρτάται από τη δυναμική του ματς. Δεν υπάρχουν φαβορί προκαταβολικά στα ντέρμπι. Τα πάντα μπορεί να συμβούν γιατί δεν είναι ζήτημα ποιότητας, αλλά διαχείρισης της πίεσης, των στιγμών του ματς. Σε άλλες θα έχουμε τον έλεγχο εμείς και σε άλλες η Μπαρτσελόνα».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα