Εσπανιόλ - Σεβίλλη 0-2: «Καθάρισε» ο Λουκεμπάκιο από το πρώτο μέρος

Άρτεμις Κλεφτάκη
sevilla_espanyol

bet365

Με πρωταγωνιστή τον Λουκεμπάκιο, η Σεβίλλη πέρασε από την έδρα της Εσπανιόλ (0-2) επιστρέφοντας παράλληλα στις νίκες. Ο Βέλγος σκόραρε και τα δύο τέρματα των φιλοξενούμενων.

Στις νίκες επέστρεψε η Σεβίλλη, μετά την «πεντάρα» από την Μπαρτσελόνα, επικρατώντας της Εσπανιόλ εκτός έδρας (0-2) για την 11η αγωνιστική της La Liga. Τα τέρματα του Λουκεμπάκιο από το πρώτο ημίχρονο οδήγησαν τη Σεβίλλη στους 15 βαθμούς και την 9η θέση, ενώ η Εσπανιόλ έμεινε στην 15η θέση, με δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Λίγες οι φάσεις στο πρώτο μέρος και η Σεβίλλη ήταν αυτή που ευτύχησε να σκοράρει πρώτη χάρη στην «οβίδα» του Λουκεμπάκιο έξω από την μεγάλη περιοχή. Ο Βέλγος «ζύγισε» το πόδι του, εκτέλεσε και έστειλε την μπάλα το βάθος της εστίας του Γκαρσία. Με μία ακόμη όμορφη ενέργεια στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Λουκεμπάκιο διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων με συρτό διαγώνιο σουτ. Στο δεύτερο μέρος, η Εσπανιόλ ήταν αυτή που πίεσε και είχε τη στιγμή της να ξαναμπεί στο ματς, αλλά η κεφαλιά του Βέλιζ έφυγε για λίγο άουτ. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με τη Σεβίλλη να παίρνει τρεις σημαντικούς βαθμούς.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα