Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα: Το ιστορικό και εφιαλτικό deja vu μετά τη - νέα - εντός έδρας τεσσάρα!

Αντσελότι

bet365

Η Μπαρτσελόνα έστησε... πάρτι στο «Μπερναμπέου» (4-0) και ισοφάρισε την πιο βαριά εντός έδρας ήττα στην καριέρα του Κάρλο Αντσελότι, όπως ακριβώς είχε κάνει και τον Μάρτιο του 2022.

Πέρασε σαν σίφουνας από το «Μπερναμπέου» η Μπαρτσελόνα και ταπείνωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης με εκκωφαντική τεσσάρα! Οι Μπλαουγκράνα ήταν εξαιρετικοί και ανάγκασαν τον Κάρλο Αντσελότι και τους παίκτες του να βιώσουν μια πολύ δύσκολη βραδιά.

Μια βραδιά βέβαια, που... ξύπνησε αναμνήσεις από την πιο βαριά εντός έδρας ήττα στην καριέρα του Ιταλού κόουτς. Αυτή ήρθε τον Μάρτιο του 2022, όταν και πάλι η Μπάρτσα - με τον Τσάβι τότε - είχε νικήσει 4-0 τη μεγάλη της αντίπαλο μέσα στο «σπίτι» της. Η νέα τεσσάρα λοιπόν είναι κάτι σαν εφιαλτικό... deja vu για τον Αντσελότι που ποτέ του δεν έχει ηττηθεί με μεγαλύτερη διαφορά γκολ εντός έδρας.

Γενικά, η πιο βαριά ήττα στην καριέρα του είναι το 5-0 της Μάντσεστερ Σίτι στην Έβερτον τον Μάιο του 2021 στο «Έτιχαντ», επίδοση που η Μπάρτσα θα μπορούσε το βράδυ του Σαββάτου (26/10) να πιάσει, αν εκμεταλλευόταν τη σωρεία ευκαιριών της.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα