«Τα πιτσιρίκια της Μπάρτσα κατακτούν το ''Μπερναμπέου''»: Η άποψη των ισπανικών μέσων για το Clasico

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα

bet365

Τα ισπανικά μέσα αποθέωσαν την Μπαρτσελόνα που λύγισε τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μπερναμπέου» κάνοντας λόγο για μία ιστορία που γράφτηκε στη La Liga και πετώντας βέλη κατά του, άσφαιρου στο ματς, Μπαπέ.

Η Μπαρτσελόνα έδωσε ρεσιτάλ ποδοσφαίρου στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», «διαλύοντας» τη Ρεάλ Μαδρίτης με 0-4 μέσα στην έδρα της. Το αποτέλεσμα του πολυαναμενόμενου Clasico σόκαρε τον κόσμο της Βασίλίσσας, η οποία στο δεύτερο ημίχρονο παραδόθηκε απόλυτα στις ορέξεις των παικτών του Χάνσι Φλικ.

Τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για ένα θρίαμβο των Μπλαουγκράνα στη Μαδρίτη, άσκησαν κριτική στο πλάνο του Κάρλο Αντσελότι, το οποίο ο ίδιος δήλωσε ότι δεν θα άλλαζε, και έβαλε στο στόχαστρο τον Κιλιάν Μπαπέ που δεν βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα.

«Λεβαντόφσκι και Γιαμάλ χάλασαν το πρώτο Clasico του Μπαπέ, καθώς η Μπαρτσελόνα ''διέλυσε'' τη Ρεάλ με 0-4», ανέφερε η Marca.

«Τα πιτσιρίκια της Μπάρτσα κατέκτησαν το ''Μπερναμπέου'' σε ένα βράδυ που θα μείνει στην ιστορία», έγραψε η Mundo Deportivo για το ματς της 11ης αγωνιστικής της La Liga.

 

Η AS στάθηκε επίσης στον Γάλλο σούπερ σταρ των Μαδριλένων, εντοπίζοντας τις αδυναμίες του στο ντέρμπι, οι οποίες οδήγησαν στην «καταστροφική νύχτα του ''Μπερναμπέου'' όπου η Μπαρτσελόνα... γλέντησε τη Ρεάλ».

Τέλος, η Relevo, έκανε λόγο για μία ήττα-μάθημα προς τον Κιλιάν Μπαπέ, με τους Λεβαντόφσκι και Γιαμάλ να τού μαθαίνουν το πώς κυριαρχεί κανείς στο Clasico.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα