Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα: Ο Γκάβι έδειξε τέσσερα δάχτυλα προς την κερκίδα της Βασίλισσας κι έκανε έξαλλο τον Βινίσιους (vid)

Newsroom
γκαβι βινι

bet365

Ο Γκάβι έριξε... λάδι στη φωτιά προκαλώντας την αντίδραση των Μαδριλένων αλλά και του Βινίσιους, όταν έδειξε τέσσερα δάχτυλα προς την κερκίδα τους μετά το 0-4 στο Clasico (26/10).

Η Μπαρτσελόνα έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο του «Μπερναμπέου», στο 2ο ημίχρονο του Clasico, παίρνοντας τη νίκη με 4-0 απέναντι στη Ρεάλ, στην 11η αγωνιστική της La Liga.

Η ένταση στο ματς ήταν αυξημένη, ιδιαίτερα μετά το τελευταίο γκολ των Μπλαουγκράνα που «σφράγισε» το διπλό τους. Ο Γκάβι, που πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή, φρόντισε να εξοργίσει ακόμα περισσότερο τον κόσμο της Βασίλισσας μετά από έναν διαπληκτισμό που είχε με τον Βινίσιους.

Ο Ισπανός μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα του Βραζιλιάνου διαμαρτυρήθηκε και γύρισε προς την κερκίδα των γηπεδούχων δείχνοντας τέσσερα δάχτυα, που παρέπεμπαν στα γκολ που είχαν σκοράρει οι Καταλανοί.

Ο Βίνι έγινε έξαλλος και ζήτησε τα ρέστα από τον 20χρονο, με τη μεταξύ τους λογομαχία να συνεχίζεται μέχρι την παρέμβαση του Κουντέ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα