Μπαρτσελόνα: Ο Σέζνι άναψε τσιγάρο στα αποδυτήρια του «Μπερναμπέου» μετά το θρίαμβο στο Clasico (vid)

Νίκος Κικίδης
Σέζνι - Μπαρτσελόνα

bet365

Ο Βόιτσεχ Σέζνι πανηγύρισε με έναν... διαφορετικό τρόπο το θρίαμβο της Μπαρτσελόνα στη Μαδρίτη, ανάβοντας τσιγάρο στα αποδυτήρια του «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Η Μπαρτσελόνα πέρασε σαν... οδοστρωτήρας από το «Σαντιάγο Μπερναμπέου», τιμώρησε τα αμυντικά λάθη της Ρεάλ στο δεύτερο ημίχρονο και με το επιβλητικό 4-0 κατάφερε να αυξήσει την απόσταση στο +6 από τους Μερένγκες.

Μετά το τελικό σφύριγμα η χαρά ήταν έκδηλη στην πλευρά των Μπλαουγκράνα, οι οποίοι πανηγύρισαν με την ψυχή του τον θρίαμβο στα αποδυτήρια. Εκείνος πάντως που έκλεψε λίγο περισσότερο την παράσταση κατά τους πανηγυρισμούς ήταν ο Βόιτσεχ Σέζνι, ο οποίος... άναψε τσιγάρο στα αποδυτήρια.

Ο Πολωνός τερματοφύλακας είχε παραδεχτεί πρόσφατα τη σχέση του με το κάπνισμα τονίζοντας πως δεν είναι δουλειά κανενός αν καπνίζει, εφόσον δουλεύει διπλά στις προπονήσεις για να μην επηρεάζεται η απόδοσή του στον αγωνιστικό χώρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα