Βινίσιους: Σπουδαίο μήνυμα κατά των ρατσιστικών συνθημάτων του «Μπερναμπέου» - Στήριξε τον Γιαμάλ!

Βινίσιους

bet365

Ο Βινίσιους απέδειξε ξανά πως, εκτός από κορυφαίος παίκτης, είναι κι ένας ποδοσφαιριστής-σύμβολο κατά του ρατσισμού, καταδικάζοντας τη συμπεριφορά των οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης στο ντέρμπι κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Ο Βινίσιους Ζούνιορ - πιθανότατα - μετρά... αντίστροφα για τη Χρυσή Μπάλα, ωστόσο έχει αποδείξει πολλάκις πως είναι κάτι παραπάνω από κορυφαίος ποδοσφαιριστής. Και το έκανε ξανά στον απόηχο του εφιαλτικού για τη Ρεάλ Clasico κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Οι Μερένγκες μετά το παιχνίδι καταδίκασαν τις ρατσιστικές επιθέσεις που δέχθηκε ο Λαμίν Γιαμάλ από μέρος της κερκίδας του «Μπερναμπέου» και το ίδιο ακριβώς έκανε και ο Βραζιλιάνος, που δεν δίστασε να τραβήξει κόκκινη γραμμή στη συμπεριφορά των οπαδών της ομάδας του και να στηρίξει τους συναδέλφους του.

«Είναι θλιβερό αυτό που συνέβη χθες στο Μπερναμπέου με τα ρατσιστικά. Δεν υπάρχει χώρος για αυτούς τους εγκληματίες στην κοινωνία μας. Όλη μου η στήριξη στον Λαμίν, τον Ανσού και τον Ραφίνια. Ξέρω ότι η Ρεάλ και η αστυνομία θα κάνουν τα πάντα για να εντοπίσουν και να τιμωρήσουν τους ενόχους», ήταν το σπουδαίο μήνυμα του Βινίσιους.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα