«Φρένο» της απίθανης Οσασούνα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ

Επιμέλεια: Newsroom
Osasuna

bet365

Στην πέμπτη θέση της La Liga ανέβηκε η Οσασούνα, μετά τη νίκη της στο Σαν Σεμπαστιάν επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ (2-0), η οποία γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από τέσσερα διαδοχικά ματς χωρίς.

Eίναι η μοναδική ομάδα της La Liga που έχει καταφέρει να νικήσει, και μάλιστα με εμφατικό τρόπο (4-2) την… διαστημική φέτος Μπαρτσελόνα, στην Ρεάλ Σοσιεδάδ θα… κολλούσε, έστω και μέσα στο Σαν Σεμπαστιάν;

Η απίθανη Οσασούνα επιβεβαίωσε ότι φέτος κοιτάζει ψηλά και, με απόλυτα πειστικό 2-0 επί της τελευταίας βάσει προγράμματος αντιπάλου του ΠΑΟΚ στην League Phase του Europa League, έπιασε στην πέμπτη θέση την Μπέτις, η οποία λίγο νωρίτερα είχε υποχρεώσει την Ατλέτικο Μαδρίτης στην πρώτη φετινή της ήττα στο πρωτάθλημα.

Στο γειτονικό ντέρμπι, οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη μακριά από το «Σαδάρ» της Παμπλόνα, ανοίγοντας το σκορ με κεφαλιά του Λούκας Τορό μετά από σέντρα του Μπράιαν Θαραγόθα (23’) και σουτ μέσα από την περιοχή του Άντε Μπούντιμιρ μετά από αντεπίθεση (33’).

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία προέρχονταν από τέσσερα σερί ματς χωρίς ήττα (δύο νίκες – δύο ισοπαλίες) και ήθελε όσο τίποτε άλλο να «ξεκολλήσει» από την δωδέκατη θέση της βαθμολογίας, πίεσε, αλλά για άλλη μια φορά ήταν αναποτελεσματική.

 

Μετά από έντεκα αγωνιστικές, η ομάδα του Ιμανόλ Αλγουαθίλ είναι η χειρότερη γηπεδούχος του πρωταθλήματος με μόλις μια νίκη, μια ισοπαλία και τρεις ήττες στην «Ρεάλε Αρένα», όπου και θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ στις 30 Ιανουαρίου, σε ένα ματς που μπορεί να κρίνει πρόκριση...

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα