Ο Μέσι σχολίασε τη νίκη της Μπαρτσελόνα στη Μαδρίτη: «Τι όμορφη νίκη»

Ο Μέσι σχολίασε τη νίκη της Μπαρτσελόνα στη Μαδρίτη: «Τι όμορφη νίκη»

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι σχολίασε τη μεγάλη νίκη της Μπαρτσελόνα απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης κάτω από την ανάρτηση των «μπλαουγκράνα» στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ηχηρό μήνυμα τίτλου έστειλε το βράδυ του Σαββάτου η Μπαρτσελόνα απέναντι στη μεγάλη της αντίπαλο, τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Χάνσι Φλικ σκόρπισε τους Μαδριλένους μέσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», διαλύοντας την με το εκκωφαντικό 4-0.

Μια νίκη που την πανηγύρισε και ο Λιονέλ Μέσι. Μπορεί ο Αργεντινός να έχει τρία χρόνια που έχει αποχωρήσει από τη Βαρκελώνη, ωστόσο η αγάπη του για την Μπαρτσελόνα εξακολουθεί να είναι μεγάλη. Ο Μέσι το απέδειξε για ακόμη μια φορά, καθώς σχολίασε τη μεγάλη νίκη της παλιάς του ομάδας, κάτω ακριβώς από την ανάρτηση της Μπαρτσελόνα στο Instagram. «Τι όμορφη νίκη», έγραψε ο pulga στην ανάρτηση των «μπλαουγκράνα» στα social media.

Πέρα από τον Μέσι, τη νίκη σχολίασαν και οι Νεϊμάρ και Σουάρες, με τον Βραζιλιάνο να γράφει μάλιστα το χαρακτηριστικό «Visca Barca».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα