Η απάντηση του Βινίσιους στα τέσσερα δάχτυλα του Γκάβι: «Ναι αλλά τη Δευτέρα παίρνω τη Χρυσή Μπάλα»

γκαβι βινι

bet365

Ο Γκάβι «πίκαρε» τον Βινίσιους στα τελευταία λεπτά του clasico σηκώνοντας του τέσσερα δάχτυλα, με τον Βραζιλιάνο να του απαντά πως τη Δευτέρα θα σηκώσει τη Χρυσή Μπάλα.

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να «καθάρισε» τη Ρεάλ Μαδρίτης με συνοπτικές διαδικασίες στο δεύτερο ημίχρονο του μεγάλου clasico, ωστόσο δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι εντάσεις από ένα τέτοιο παιχνίδι.

Ειδικά στα τελευταία λεπτά του αγώνα, η είσοδος του Γκάβι ανέβασε ακόμα περισσότερο τους παλμούς. Ο νεαρός χαφ που πέρασε στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης, έριξε λάδι στη φωτιά, σηκώνοντας τέσσερα δάχτυλα προς το μέρος των φιλάθλων της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και προς τον Βινίσιους. Οι δυο τους τα είπαν σε πιο έντονους τόνους, με τους ψυχραιμότερους να παρεμβαίνουν και να βάζουν τέλος στο θερμό «τετ α τετ» των δυο ποδοσφαιριστών.

Ο Βινίσιους πάντως δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και φρόντισε να απαντήσει με τη σειρά του στον Γκάβι, θυμίζοντας του πως τη Δευτέρα (28/10) θα σηκώσει τη Χρυσή Μπάλα. Σύμφωνα με το ισπανικό κανάλι «El Chringuito» ο «Βίνι» απάντησε στα τέσσερα δάχτυλα του Γκάβι: «Ναι, ναι αλλά τη Δευτέρα παίρνω τη Χρυσή Μπάλα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα