Χρυσή Μπάλα: Ο Βινίσιους είναι το μεγάλο φαβορί σύμφωνα με τους Ισπανούς αλλά δεν είναι 100% ο νικητής

Μπέλινγκχαμ - Βινίσιους

bet365

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, ο Βινίσιους αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας ωστόσο ο Βραζιλιάνος δεν μπορεί ακόμα να θεωρείται 100% ο νικητής του βραβείου καθώς το «France Football» έχει καταφέρει να κρατήσει σε αγωνία στον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Μπορεί για τη «Marca» ο Βινίσιους να θεωρείται ο σίγουρος νικητής της Χρυσής Μπάλας ωστόσο σύμφωνα με το «Relevo» η κατάσταση δεν είναι ακριβώς έτσι. Τουλάχιστον προς το παρόν. Η ισπανική ιστοσελίδα τονίζει πως ο Βραζιλιάνος είναι το ξεκάθαρο φαβορί ωστόσο ξεκαθαρίζει πως το «France Football» δεν έχει ενημερώσει κανέναν για το που θα καταλήξει απόψε το μεγάλο ατομικό βραβείο.

Όπως αναφέρει η «Relevo» η φετινή διαδικασία για την απονομή της Χρυσής Μπάλας έχει αλλάξει. Τα προηγούμενα χρόνια το γαλλικό περιοδικό ενημέρωνε τον νικητή αρκετές ημέρες πριν από την απονομή για την απαραίτητη συγκέντρωση υλικού, με φωτογραφίες και βίντεο.

Φέτος ωστόσο το «France Football» αποφάσισε να αλλάξει τη διαδικασία και να μην ενημερώσει τον νικητή, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να κρατήσει σε αγωνία τους πάντες. Το «Relevo» τονίζει πως ο Βινίσιους είναι αυτή τη στιγμή το μεγάλο φαβορί, έχοντας πιθανότητες κατάκτησης της Χρυσής Μπάλας γύρω στο 70%. Δεύτερος έρχεται ο Ρόδρι με 20% και στη συνέχεια ακολουθεί ο Μπέλινγκχαμ με ένα ποσοστό κοντά στο 7%.

 

Όπως και να έχει, ο Βινίσιους μοιάζει να είναι το μεγάλο φαβορί και αυτός που συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες πιθανότητες για να κατακτήσει τη φετινή Χρυσή Μπάλα. Ωστόσο το «France Football» έχει καταφέρει να «κρύψει» πολλές πληροφορίες οι οποίες θα αποκαλυφθούν απόψε το βράδυ με την απονομή της Χρυσής Μπάλας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα