Ο Μπέιλ τσαντίστηκε, έκατσε μόνος του στον πάγκο και γελούσε απ' τα νεύρα του! (vid)

Ο Μπέιλ τσαντίστηκε, έκατσε μόνος του στον πάγκο και γελούσε απ' τα νεύρα του! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Μπέιλ τσαντίστηκε, έκατσε μόνος του στον πάγκο και γελούσε απ' τα νεύρα του! (vid)

bet365

Σε κάκιστη κατάσταση η σχέση του Γκάρεθ Μπέιλ με τον Σαντιάγο Σολάρι στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Ουαλό αστέρα να μην έχει πρόβλημα με τον Λούκας Βάθκεθ στο ματς με τη Λεβάντε, αλλά να έχει εκνευριστεί τρομερά με τον προπονητή του.

Η «βασίλισσα» πήρε πολύ δύσκολη νίκη το βράδυ της Κυριακής στη Βαλένθια, με τον Μπέιλ να σκοράρει με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 78ο λεπτό και να λυτρώνει την ομάδα του, γράφοντας το τελικό 2-1.

Η κίνησή του ν' απομακρυνθεί από τον Λούκας Βάθκεθ και να μην πανηγυρίσει προκάλεσε αντιδράσεις για τη σχέση των δύο παικτών, όμως το πρόβλημα δεν ήταν ανάμεσά τους...

Ο Γκάρεθ Μπέιλ εκνευρίστηκε βλέποντας τον Σολάρι να επιλέγει να βάλει στο ματς τον Φεντερίκο Βαλβέρδε πριν από εκείνον κι έτσι αποφάσισε να κάτσει στον πάγκο και να πάρει ένα μπουκάλι νερό να δροσιστεί.

Ο Μαρσέλο του έλεγε να βγάλει το διακριτικό αφού σταμάτησε το ζέσταμα και ο Μπέιλ αδιαφορούσε, γελώντας απ' τα νεύρα του όταν είδε τον Κροος να βγαίνει για να περάσει στο ματς ο Βαλβέρδε.

Εν τέλει ο Ουαλός έπαιξε, σκόραρε, χάρισε τη νίκη, αλλά δεν ήθελε να πανηγυρίσει. Στο φινάλε του ματς, έδωσε το χέρι με τον Λούκας Βάθκεθ που κατάλαβε την κατάσταση και δεν ήταν κάτι προσωπικό μαζί του αυτό που συνέβη στην προσπάθειά του να πανηγυρίσουν το γκολ που χάρισε στη Ρεάλ τους τρεις βαθμούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα