Η Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε με τον Ζόρζε Μέντες για τον Μουρίνιο

Η Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε με τον Ζόρζε Μέντες για τον Μουρίνιο

Gazzetta team
Η Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε με τον Ζόρζε Μέντες για τον Μουρίνιο

bet365

Ζινεντίν Ζιντάν και Ζοσέ Μουρίνιο είναι τα δύο πρώτα ονόματα στη λίστα για την αντικατάσταση του Σαντιάγο Σολάρι στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Μερένγκες να έρχονται σε επικοινωνία και με την πλευρά του Special One.

Αν και αρχικά ο Φλορεντίνο Πέρεθ εξέταζε το ενδεχόμενο να συνεχίσει με τον Σαντιάγο Σολάρι στο τιμόνι ως το τέλος της σεζόν, τελικά φαίνεται πως άλλαξε γνώμη, θέλοντας να βρει άμεσα τον αντικαταστάτη του πριν λύση τη συνεργασία με τον Αργεντινό τεχνικό.

Από χθες είναι γνωστό πως ο Πέρεθ πήρε τηλέφωνο τον Ζιντάν ζητώντας του να επιστρέψει, με τον «Ζιζού» να είναι θετικός, αλλά από το καλοκαίρι και ενόψει της νέας σεζόν.

Επιπλέον από χθες έχει γίνει γνωστό ότι το δεύτερο όνομα πίσω από τον Ζιντάν είναι εκείνο του Ζοσέ Μουρίνιο και όπως αναφέρει στο σημερινό ρεπορτάζ της η εφημερίδα AS, οι άνθρωποι της Ρεάλ ήδη έχουν μιλήσει τηλεφωνικώς με τον ατζέντη του Ζόρζε Μέντες.

Εντός της ημέρας θα συνεχιστούν οι επαφές με την πλευρά του Μουρίνιο για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Βασίλισσα, αν και πάντα το πρώτο όνομα στη λίστα του Πέρεθ και της διοίκησης είναι ο «Ζιζού».

Το ιδανικό σενάριο για τη Ρεάλ ήταν να μην πάει με τον Σολάρι στο ματς με τη Βαγιαδολίδ την ερχόμενη Κυριακή, ωστόσο τη δεδομένη στιγμή τα πάντα είναι ανοικτά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα