Κορονοϊός: Η Μπαρτσελόνα έχει ήδη χάσει 138 εκατ. ευρώ

Κορονοϊός: Η Μπαρτσελόνα έχει ήδη χάσει 138 εκατ. ευρώ

Gazzetta team
Κορονοϊός: Η Μπαρτσελόνα έχει ήδη χάσει 138 εκατ. ευρώ

bet365

Τεράστια είναι η ζημιά που αντιμετωπίζει ήδη η Μπαρτσελόνα από την κρίση του κορονοϊού, με τη χασούρα να ξεπερνά τα 138 εκατ. ευρώ και τη διοίκηση να ψάχνει επιτακτικά τρόπο να περιορίσει τα έξοδα.

«Γολγοθά» ανεβαίνει σε οικονομικό επίπεδο η Μπαρτσελόνα τους τελευταίους δύο μήνες λόγω της κρίσης του κορονοϊου, με τα έσοδα που έχει χάσει ο σύλλογος να έχουν ξεπεράσει ήδη το φράγμα των εννιά ψηφίων.

Όπως αποκάλυψε ο εκ των αντιπροέδρων των Καταλανών, Ζόρντι Καρντονέρ, ήδη η χασούρα έχει φτάσει τα 138 εκατ. ευρώ, με το μεγαλύτερο μέρος τους να αφορά τα έσοδα από τα εισιτήρια (50 εκατ.) και το τηλεοπτικό συμβόλαιο (39 εκατ.).

«Τα έσοδά μας έχουν μειωθεί σε τεράστιο βαθμό. Αυτό είναι σίγουρο, τα εκατομμύρια αυτά θα είναι μείον στο τέλος της σεζόν» δήλωσε χαρακτηριστικά, την ώρα που η Μπαρτσελόνα έχει έρθει σε συμφωνία με τους παίκτες για μείωση του 72% των μισθών τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα