Μέσι: Ετοιμάζει επίσημη δήλωση και απαντάει στη LaLiga

Μέσι: Ετοιμάζει επίσημη δήλωση και απαντάει στη LaLiga

Κώστας Ζάλιαρης
Μέσι: Ετοιμάζει επίσημη δήλωση και απαντάει στη LaLiga

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι εντός της ημέρας αναμένεται να τοποθετηθεί επίσημα για την οριστική του απόφαση και το μέλλον του στη Μπαρτσελόνα, απαντώντας μέσω των δικηγόρων του και στην LaLiga για το συμβόλαιο.

Οι εξελίξεις τρέχουν στο θέμα που έχει απασχολήσει τη Βαρκελώνη αλλά και όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη την τελευταία εβδομάδα μετά την πρόθεση που εξέφρασε ο Λιονέλ Μέσι για ιστορική αποχώρηση από τους «μπλαουγκράνα».

Από το μεσημέρι της Πέμπτης τα δεδομένα έχουν ανατραπεί και ο Αργεντινός ηγέτης φέρεται να έχει αποφασίσει τελικά να παραμείνει στο κλαμπ μέχρι και το καλοκαίρι του 2021, κάτι το οποίο δεν αποκλείεται να επισημοποιηθεί εντός της ημέρας.

Όπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος, ο Μέσι ετοιμάζει επίσημη δήλωση για να εκδοθεί αυτή τις επόμενες ώρες, ενώ, συμβουλεύεται και τους δικηγόρους του για ν' απαντήσει στην ανακοίνωση της LaLiga σχετικά με το συμβόλαιό του και την ενεργή ρήτρα των 700 εκατομμυρίων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα