Μπαρτσελόνα: Υποψήφιος για την προεδρία θέλει να πάρει πακέτο Χάαλαντ – Μπαπέ!

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Υποψήφιος για την προεδρία θέλει να πάρει πακέτο Χάαλαντ – Μπαπέ!

bet365

Ο Εμίλι Ρουσό θα έχει ως αθλητικό αντιπρόεδρο τον άλλοτε μάνατζερ Χοσέ Μαρία Μινγκέγια, ο οποίος αποκάλυψε ότι έχουν γίνει ήδη επαφές με τους εκπροσώπους των Έρλινγκ Μπράουτ Χάαλαντ και Κιλιάν Μπαπέ.

Οι υποψήφιοι για την προεδρία της Μπαρτσελόνα (οι εκλογές θα λάβουν χώρα στις 24 Ιανουαρίου), τάζουν... λαγούς με πετραχήλια (;), προκειμένου να κερδίσουν την ψήφο των μελών.

Ο Εμίλι Ρουσό, ο οποίος υπήρξε αντιπρόεδρος στην διοίκηση του Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου, αλλά παραιτήθηκε ύστερα από διαφορές με τον πρόεδρο, ανακοίνωσε ότι αθλητικός του αντιπρόεδρος θα είναι ο Χοσέ Μαρία Μινγκέγια.

Ένας βετεράνος μάνατζερ που πήγε στην Μπάρτσα τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, τον Ριβάλντο και τον Λιονέλ Μέσι, μεταξύ άλλων, ενώ ο γιος του, επίσης μάνατζερ, καπάρωσε για λογαριασμό των Μπλαουγκράνα τον Ανσού Φατί!

Κατά την παρουσίασή του, ο Μινγκέγια άφησε ανοιχτή την πιθανότητα απόκτησης μεγάλων αστέρων, παρά την δεδομένα πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση του συλλόγου της Καταλονίας.

Αποκάλυψε, λοιπόν, ότι έχει έρθει σε επαφή με τον Μίνο Ραϊόλα, εκπρόσωπο μεταξύ άλλων του Έρλινγκ Μπράουτ Χάαλαντ, αλλά και με τους ανθρώπους που εκπροσωπούν τον Κιλιάν Μπαπέ!

«Αν εκλεγούμε, το όνομα του Μπαπέ θα είναι επάνω στο τραπέζι και έχουμε κάνει ήδη επαφές. Εμείς θα είμαστε εκεί. Για τον Χάαλαντ, έχω μιλήσει σε προσωπικό επίπεδο με τον Ραϊόλα και έχω όλα τα στοιχεία, εφόσον εκλεγεί ο Εμίλι Ρουσό» είπε χαρακτηριστικά ο Μινγκέγια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπαπέ - Χάαλαντ: Οι διάδοχοι είναι εδώ! (pics & vid)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα