Ράμος: «Ο Ρονάλντο δεν έπρεπε να φύγει από την Ρεάλ»

Κώστας Τόπας
Ράμος: «Ο Ρονάλντο δεν έπρεπε να φύγει από την Ρεάλ»

bet365

Ο Σέρχιο Ράμος χαρακτήρισε λάθος την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Ρεάλ, τονίζοντας πως τόσο ο Πορτογάλος όσο και οι Μαδριλένοι, βγήκαν χαμένοι από αυτή την εξέλιξη.
Ρεάλ Μαδρίτης - Έλτσε: Ειδικά στοιχήματα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και Live Streaming*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Πολλά έχουν αλλάξει από τότε που ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε να αποχωρήσει για την Γιουβέντους. Ναι μεν ο Πορτογάλος επιθετικός σημειώνει το ένα γκολ, μετά το άλλο με τους «μπιανκονέρι», ωστόσο δεν είναι «γεμάτος». Οπως και η Ρεάλ, η οποία ακόμα αναζητεί τον ποδοσφαιριστή που θα την βγάζει από τα δύσκολα μιας και έως τώρα στα μεγάλα ματς στηρίζεται αποκλειστικά στον Καρίμ Μπενζεμά.

Το συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Γιουβέντους ολοκληρώνεται το καλοκαίρι το 2022, ωστόσο όλα παραμένουν ανοιχτά, καθώς όπως ανέφερε και ο μάνατζερ του «CR7», Ζόρζε Μέντες, έχει μιλήσει ανεπίσημα με τη Ρεάλ για μια πιθανή νέα συνεργασία των δύο πλευρών!

Ο άλλοτε συμπαίκτης του Σέρχιο Ράμος, με αφορμή τα δημοσιεύματα που συνδέουν ξανά τους Μαδριλένους με τον Ρονάλντο, αναφέρθηκε στην φυγή του Πορτογάλου για την «Γηραιά Κυρία», τονίζοντας πως βγήκε χαμένη και η Ρεάλ αλλά και ο 36χρονος επιθετικός.

«Και οι δύο βγήκαν χαμένοι. Και ο Κριστιάνο έχασε που έφυγε από τη Ρεάλ και η Ρεάλ έχασε που έφυγε ο Κριστιάνο. Αν ήταν στο χέρι μου δεν θα τον άφηνα να φύγει. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες. Μαζί του θα είχαμε κατακτήσει ακόμη περισσότερα τρόπαια.

Μερικές σχέσεις, είναι σχέσεις ζωής. Ήταν μία ομαδική δουλειά βέβαια. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πόσο πολύ μας βοήθησε να κατακτήσουμε κάποια τρόπαια», τόνισε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα