Ποιος κορονοϊός; Χιλιάδες φίλαθλοι της Ατλέτικο στους δρόμους της Μαδρίτης! (vids+pics)

Gazzetta team
Ποιος κορονοϊός; Χιλιάδες φίλαθλοι της Ατλέτικο στους δρόμους της Μαδρίτης! (vids+pics)

bet365

Χιλιάδες φίλαθλοι της Ατλέτικο Μαδρίτης ξεχύθηκαν στους δρόμους και πανηγύρισαν στην πλατεία του Ποσειδώνα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, παρά την απαγόρευση για συνωστισμό.

Τι κι αν απαγορεύονται οι μαζώξεις λόγω κορονοϊού; Τι κι αν η ίδια η Ατλέτικο Μαδρίτης ζήτησε σύνεση από τους φιλάθλους και να μην κατευθυνθούν στην πλατεία του Ποσειδώνα, παραδοσιακός τόπος πανηγυρισμών για τους Ροχιμπλάνκος;

Χιλιάδες φίλαθλοι παράκουσαν τις οδηγίες και τις απαγορεύσεις και μαζεύτηκαν στην συγκεκριμένη πλατεία της Μαδρίτης για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Οι ίδιοι οι παίκτες, άλλωστε, είχαν φροντίσει να γιορτάσουν με τους 3.000 φιλάθλους που είχε ταξιδέψει έως το γειτονικό Βαγιαδολίδ για να συμπαρασταθούν στην ομάδα, έστω και έξω από το γήπεδο «Χοσέ Θορίγια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρωταθλήτρια Ισπανίας η Ατλέτικο Μαδρίτης για 11η φορά στην ιστορία της (vid)

Αυτοί είναι οι 5 λόγοι που το σήκωσε η Ατλέτικο Μαδρίτης

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ξέσπασε σε κλάματα ο Ντιέγκο Σιμεόνε (vid)

Δακρυσμένος ο Σουάρες: «H Μπαρτσελόνα με υποτίμησε, o Μέσι χάρηκε για τον τίτλο επειδή είμαστε φίλοι» (vids)

Τα γκολ του Σουάρες έδωσαν τον τίτλο στην Ατλέτικο! (vid)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα