Δεδομένη η απόκτηση του Αλάμπα παρά την πιθανή αποχώρηση του Ζιντάν

Δεδομένη η απόκτηση του Αλάμπα παρά την πιθανή αποχώρηση του Ζιντάν

Κώστας Τόπας
Δεδομένη η απόκτηση του Αλάμπα παρά την πιθανή αποχώρηση του Ζιντάν

bet365

Δεδομένη θεωρείται η απόκτηση του Νταβίντ Αλάμπα από την Ρεάλ, παρά την πιθανή αποχώρηση του Ζινεντίν Ζιντάν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Εδώ κι αρκετό διάστημα οι Ισπανοί αναφέρουν ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν θα βρίσκεται στον πάγκο των Μαδριλένων τη νέα σεζόν. Ειδικά μετά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Φλορεντίνο Πέρεθ μοιάζει αποφασισμένος για την απομάκρυνση του Γάλλου τεχνικού.

Ωστόσο, οι συγκεκριμένες εξελίξεις στον πάγκο των «μερένγκες» δεν φαίνεται πως επηρεάζουν την μεταγραφή του Νταβίντ Αλάμπα. Ο Ζιντάν ήταν αυτός ο οποίος είχε εισηγηθεί θετικά για την απόκτηση του Αυστριακού αμυντικού και από τον περασμένο Φλεβάρη, ο παίκτης είχε έρθει σε συμφωνία με την Ρεάλ.

Μάλιστα, η μεταγραφή του βρίσκεται στην τελική ευθεία και το προσεχές διάστημα ο Αλάμπα αναμένεται να ταξιδέψει στην Μαδρίτη για υπογραφές.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα