«L' Equipe»: «Κλίκα των Νοτιοαμερικάνων της Παρί κατά του Βαϊνάλντουμ»

«L' Equipe»: «Κλίκα των Νοτιοαμερικάνων της Παρί κατά του Βαϊνάλντουμ»

Newsroom
«L' Equipe»: «Κλίκα των Νοτιοαμερικάνων της Παρί κατά του Βαϊνάλντουμ»

bet365

Για αντι-επαγγελματική συμπεριφορά «κλίκας» των Νοτιοαμερικάνων σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν κατά του Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ κάνει λόγο η «Equipe», λόγω του ανταγωνισμού που έχει προσθέσει στη μεσαία γραμμή και τον... Λεάντρο Παρέδες!

Ο Νεϊμάρ μπορεί να παραδέχθηκε ωμά ότι αν η Παρί δεν παίξει ως ομάδα δεν θα πετύχει απολύτως τίποτα, το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια, όμως, μόνο ομάδα δεν φανερώνει. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Equipe», η νοτιοαμερικανική «παροικία» και δη αυτή των Αργεντινών παικτών του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έχει σχηματίσει κλίκα, παίζοντας, μάλιστα, ρόλο στη δύσκολη προσαρμογή του Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ ως τώρα στους Παριζιάνους!

Ο Ολλανδός χαφ αδυνατεί να βρει ρυθμό, δίχως να αποτελεί πάντα βασική επιλογή για τον Αργεντινό coach κι όπως ισχυρίζεται το δημοσίευμα καταδεικνύοντας τους λόγους της «χλιαρής» εκκίνησής του, αυτό σχετίζεται και με την έλλειψη στήριξης προς το πρόσωπό του από το γκρουπ των επτά Νοτιοαμερικάνων (Ντι Μαρία, Μέσι, Ικάρντι, Μαρκίνιος, Παρέδες, Ραφίνια, Νεϊμάρ). Μια ασφαλώς αντι-επαγγελματική στάση, που σύμφωνα πάντα με το γαλλικό ΜΜΕ λειτουργεί υπέρ του Λεάντρο Παρέδες, ώστε να μη χάσει για τα καλά τη θέση του στην ιεραρχία των χαφ της Παρί!

Ξέχωρα πάντως από τις φήμες, η πραγματικότητα δείχνει ότι ο πρώην μέσος της Λίβερπουλ δεν έχει δει ιδιαίτερα την «πλάτη» του Παρέδες στα επίσημα ματς, αφού φέτος ο τελευταίος είναι σχεδόν μόνιμα τραυματίας ή μακριά από το 100% της φυσικής του κατάστασης (μόλις τρεις συμμετοχές με ένα 90λεπτο).

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα