Παρί - Λιλ: Ο Μέσι έγινε αλλαγή στο ημίχρονο

Παρί - Λιλ: Ο Μέσι έγινε αλλαγή στο ημίχρονο

Παρί - Λιλ: Ο Μέσι έγινε αλλαγή στο ημίχρονο

bet365

Μόλις 45 λεπτά κράτησε η συμμετοχή του Λιονέλ Μέσι στο Παρί-Λιλ, με τον Αργεντινό σταρ που αντιμετώπιζε και πρόβλημα τραυματισμού μεσοβδόμαδα να γίνεται αλλαγή και να μένει αυτόματα χωρίς γκολ μετά από πέντε ματς στη Ligue 1

Άδοξα και χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε και η πέμπτη εμφάνιση του Λιονέλ Μέσι στο γαλλικό πρωτάθλημα. Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο ομαδικά και ατομικά απέναντι στην πρωταθλήτρια Λιλ (0-1), στο οποίο δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του παρά την ταυτόχρονη απουσία του Κιλιάν Μπαπέ, ο Αργεντινός σταρ αντικαταστάθηκε μόλις στο 46' από τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο για να περάσει στο ματς ο Μάουρο Ικάρντι (στο πρώτο του παιχνίδι μετά το... σίριαλ χωρισμού).

Ο 34χρονος «μάγος» αντιμετώπιζε μυϊκό τραυματισμό στη διάρκεια της εβδομάδας, γεγονός που τον είχε καταστήσει αμφίβολο για το παιχνίδι κόντρα στους Λιλουά. Τελικά ο Λέο ξεκίνησε βασικός, με στόχο να ανοίξει λογαριασμό στη Ligue 1 με τη νέα του ομάδα, κάτι που για άλλη μια φορά θα πάρει παράταση.

Πλέον, ο Μέσι μετράει 15 τελικές στο φετινό πρωτάθλημα, τις περισσότερες από κάθε άλλον παίκτη χωρίς να έχει βρει δίχτυα!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα