Φάμπρεγκας για τις αποδοκιμασίες σε Μέσι - Νεϊμάρ: «Είναι ντροπή»

Newsroom
Φάμπρεγκας για τις αποδοκιμασίες σε Μέσι - Νεϊμάρ: «Είναι ντροπή»

bet365

Στο πλευρό των Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ βρέθηκε ο Σεσκ Φάμπρεγκας, μετά τις έντονες αποδοκιμασίες που δέχθηκαν οι δυο αστέρες της Παρί Σεν Ζερμέν στο «Παρκ Ντε Πρενς».

Στο μάτι του κυκλώνα βρέθηκαν οι Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ μετά τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν από το Champions League, με τους δυο τους να στοχοποιούνται από τους οπαδούς των Παριζιάνων και να αποδοκιμάζονται έντονα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης απέναντι στη Μπορντό.

Αμέσως ο πρώην συμπαίκτης τους στη Μπαρτσελόνα, Λούις Σουάρες, έσπευσε να τους υπερασπιστεί και τον ίδιο δρόμο ακολούθησε λίγο αργότερα και ο Σεσκ Φάμπρεγκας, ο οποίος με τη σειρά του είχε συνυπάρξει στο πλευρό τους κατά την κοινή τους θητεία στη Βαρκελώνη.

«Το ποδόσφαιρο δεν έχει μνήμη. Είναι ντροπή. Πάντα μαζί σας αδέρφια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός χαφ της Μονακό σε ανάρτησή του στα social media.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα