Ναντ - Λιλ 0-1: Απόδραση για τους «Λιλουά»

Ναντ - Λιλ 0-1: Απόδραση για τους «Λιλουά»

bet365

Η Λιλ επέστρεψε στις νίκες, καθώς κατάφερε να περάσει από την έδρα της ποιοτικής Ναντ με 1-0 και μείωσε στον πόντο τη διαφορά της από την πρώτη πεντάδα.

Η Λιλ μετά την εντός έδρας «γκέλα» της με τη Σεντ Ετιέν και την ήττα - αποκλεισμό από την Τσέλσι επέστρεψε στις νίκες, καθώς κέρδισε με 1-0 στην έδρα της Ναντ, παρόλο που αγωνίστηκε για μισή ώρα με παίκτη λιγότερο. Οι πρωταθλητές ανέβηκαν στην έκτη θέση με 46 βαθμούς και απέχουν έναν πόντο από το πέμπτο Στρασβούργο, ενώ η Ναντ έμεινε όγδοη με 42 βαθμούς.

Oι «Λιλουά» ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και μετουσίωσαν την υπέροχη τους σε γκολ με τον Αμαντού Ονανά να κερδίζει τον Λαφόντ στο 41ο λεπτό και να πετυχαίνει το γκολ που εν τέλει έκρινε την αναμέτρηση. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν για ένα μισάωρο με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολή του γιού του Τζορτζ Γουεά, Τίμοθι, με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 64'. Τα «Καναρίνια» άσκησαν πίεση, όμως δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ που θα τους έδινε βαθμό και η Λιλ «απέδρασε» από το «Λα Μποζουάρ» με το τρίποντο.

Στο έτερο ματς της 29ης αγωνιστικής της Ligue 1, η Λανς επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας εντός έδρας της Κλερμόν με 3-1. Ο Ρασάνι άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 9', όμως οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή με τον Ντάνσο να ισοφαρίζει στο 39', τον Σότοκα να κάνει την ανατροπή στις στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και τον Αϊντάρα στο 58' να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα