Νάβας: Φιλοξενεί 30 Ουκρανούς πρόσφυγες στη βίλα του στο Παρίσι

Νάβας: Φιλοξενεί 30 Ουκρανούς πρόσφυγες στη βίλα του στο Παρίσι

Νίκος Κικίδης
Νάβας: Φιλοξενεί 30 Ουκρανούς πρόσφυγες στη βίλα του στο Παρίσι

bet365

Αξιέπαινη πρωτοβουλία από τον τερματοφύλακα της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος φιλοξενεί 30 Ουκρανούς πρόσφυγες στο σπίτι του στο Παρίσι μέχρι να βρουν ένα νέο μέρος για να καταλύσουν.

Μεγαλείο ψυχής από τον Κέιλορ Νάβας, ο οποίος καλωσόρισε 30 Ουκρανούς πρόσφυγες στη βίλα του στο Παρίσι και τους φιλοξενεί προσωρινά μέχρι να βρουν ένα νέο μέρος για να εγκατασταθούν. Και σύμφωνα με την «Sport», έως τότε η οικογένεια Νάβας φροντίζει να τους παρέχει όλες τις απαραίτητες ανέσεις!

Συγκεκριμένα, ο Κοσταρικανός είναι υπεύθυνος για τον ρουχισμό και το φαγητό των ανθρώπων που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους μετά το ξέσπασμα του πολέμου, ενώ έχει μετατρέψει την αίθουσα κινηματογράφου σε προσωρινό καταυλισμό με 30 κρεβάτια στη διάθεση των προσφύγων!

Μια κίνηση που δεδομένα έλαβε το χειροκρότημα ολόκληρης της ποδοσφαιρικής κοινότητας και αποτελεί παράδειγμα ανθρωπιάς και ευαισθητοποίησης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα