Μακρόν: «Μίλησα με τον Μπαπέ και του είπα να μείνει στη Γαλλία»

Μακρόν: «Μίλησα με τον Μπαπέ και του είπα να μείνει στη Γαλλία»

Newsroom
Μακρόν: «Μίλησα με τον Μπαπέ και του είπα να μείνει στη Γαλλία»

bet365

Συζητήσεις με τον Κιλιάν Μπαπέ αναφορικά με το μέλλον του παραδέχθηκε ο Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος φαίνεται πως έπαιξε ρόλο στην ανανέωση του Γάλλου με την Παρί.

Το σίριαλ του Κιλιάν Μπαπέ έληξε με θετικό τρόπο για την Παρί Σεν Ζερμέν, αφού οι Παριζιάνοι τον έπεισαν να ανανεώσει για τρία ακόμα χρόνια με την ομάδα και να απορρίψει την πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι άνθρωποι της Παρί ωστόσο δεν ήταν οι μόνοι που επιχειρούσαν για... μήνες το «ψηστήρι» στον Μπαπέ. Το ζήτημα παραμονής του 23χρονου σούπερσταρ άλλωστε είχε φτάσει μέχρι και σε πολιτικό επίπεδο, με τον πρόεδρο της γαλλικής κυβέρνησης Εμανουέλ Μακρόν να παραδέχεται πως μίλησε με τον Γάλλο και τον προέτρεψε να παραμείνει στην Παρί.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, ένας Πρόεδρος έχει υποχρέωση να υπερασπίζεται τα συμφέροντα της χώρας του που εν προκειμένω αφορούσαν την ανανέωση του νεαρού αστέρα, ο οποίος για καιρό εξέταζε την αναχώρηση για Μαδρίτη.

«Σας διαβεβαιώνω ότι δεν επεμβαίνω σε καμία μεταγραφή. Είχα μια συζήτηση με τον Κιλιάν Εμπαπέ, απλώς για να τον συμβουλέψω να μείνει στη Γαλλία. Είναι υποχρέωση ενός Προέδρου να υπερασπίζεται τα συμφέροντα της χώρας του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος Πρόεδρος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα