Ζιντάν - Παρί: «Ανυπόστατα τα πάντα συμφωνίας»!

Ζιντάν - Παρί: «Ανυπόστατα τα πάντα συμφωνίας»!

Κώστας Ζάλιαρης
Ζιντάν - Παρί: «Ανυπόστατα τα πάντα συμφωνίας»!

bet365

Ο Αλέν Μιλιάτσιο, μοναδικός εκπρόσωπος και σύμβουλος του Ζιντάν, διαψεύδει παντελώς τα σενάρια που θέλουν τον πελάτη του να βρίσκεται μια ανάσα από την Παρί Σεν Ζερμέν!

Αν και σύσσωμος ο γαλλικός Τύπος παρουσιάζει τον «Ζιζού» ως... δεδομένο για την αντικατάσταση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στην τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν, έρχεται ο πιο κοντινός του άνθρωπος σε επίπεδο ποδοσφαίρου και διαπραγμάτευσης, ν' ανατρέψει το σκηνικό. Ή να απομακρύνει τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι να κλείσει οριστικά το ζήτημα.

Ο Αλέν Μιλιάτσιο, με δηλώσεις του στην Equipe, ανέφερε ότι: «Όλες αυτές οι φήμες που κυκλοφορούν περί συμφωνίας με την Παρί είναι ανυπόστατες. Ούτε ο Ζιντάν, ούτε εγώ έχουμε οποιαδήποτε επαφή με την Παρί Σεν Ζερμέν και τον ιδιοκτήτη της. Άλλωστε, είμαι ο μοναδικός που μπορώ να μιλήσω με τον Ζιντάν και να τον εκπροσωπήσω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα