Παρί Σεν Ζερμέν: Τρίτη «πόρτα» του Ζιντάν, θέλει μόνο εθνική Γαλλίας

Παρί Σεν Ζερμέν: Τρίτη «πόρτα» του Ζιντάν, θέλει μόνο εθνική Γαλλίας

bet365

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «AS» o Ζινεντίν Ζιντάν απέρριψε για τρίτη φορά πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς έχει στο μυαλό του μόνο την τεχνική ηγεσία της Γαλλίας.

Ανένδοτος ο Ζινεντίν Ζιντάν. Παρά τις πιέσεις και το «χρυσάφι» που φέρεται να του προσφέρει η Παρί Σεν Ζερμέν ο «Ζιζού» δεν ενδιαφέρεται να αντικαταστήσει τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στον πάγκο των πρωταθλητών Γαλλίας. Μπορεί ο εκπρόσωπος του, Αλέν Μιλιάτσι, να διαψεύδει οποιαδήποτε επαφή με τους Παριζιάνους, όμως σύμφωνα με ρεπορτάζ της «AS» ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, αρνήθηκε για τρίτη φορά πρόταση της Παρί.

Ο 49χρονος τεχνικός είναι αποφασισμένος να μην αναλάβει κάποια ομάδα και στοχεύει να γίνει ο διάδοχο του Ντιντιέ Ντεσάν στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Γαλλίας, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλου του Κατάρ. Αν τελικά δεν αλλάξουν τα δεδομένα με τον Ζιντάν, τότε ο Κριστόφ Γκατιέ είναι το φαβορί για να καθοδηγήσει την Παρί Σεν Ζερμέν την επόμενη σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα