Παρί Σεν Ζερμέν: Συμφώνησε με τον Φαμπιάν Ρουίθ της Νάπολι

Newsroom
Παρί Σεν Ζερμέν: Συμφώνησε με τον Φαμπιάν Ρουίθ της Νάπολι

bet365

Η Παρί Σεν Ζερμέν κατόρθωσε να συμφωνήσει με τον Φαμπιάν Ρουίθ και τώρα πρέπει να κάμψει το εμπόδιο της Νάπολι για να κάνει δικό της τον παίκτη.

Οι Γάλλοι τα βρήκαν σε όλα με τον Ισπανό μέσο του οποίου το συμβόλαιο με την Νάπολι λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι σύμφωνα με την «Equipe». Τώρα αυτό που μένει είναι να καταφέρει η Παρί Σεν Ζερμέν να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις των Ναπολιτάνων.

Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα αυτές κυμαίνονται στα 30 εκατ. ευρώ, με την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας αυτή τη στιγμή να φτάνει μέχρι τα 25 εκατ. ευρώ. Κατά κάποιους έχει κάνει ήδη αυτή την πρόταση ενώ κατά άλλους την ετοιμάζει, όμως το ποσό είναι στάνταρ και είναι πολύ κοντά στα «θέλω» των Ιταλών. Το αν όμως η Νάπολι θα ενδώσει με την πρώτη πρόταση μένει να φανεί.

Ο Φαμπιάν Ρουίθ πέρυσι έκανε 38 συμμετοχές, σκοράροντας επτά τέρματα και πέντε ασίστ φτάνοντας τα 2.800 αγωνιστικά λεπτά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα