Παρί Σεν Ζερμέν: Σκέψεις παραίτησης από τον Λουίς Κάμπος!

Παρί Σεν Ζερμέν: Σκέψεις παραίτησης από τον Λουίς Κάμπος!

Νίκος Κικίδης
Παρί Σεν Ζερμέν: Σκέψεις παραίτησης από τον Λουίς Κάμπος!

bet365

Ντόμινο εξελίξεων στην Παρί Σεν Ζερμέν μετά τη «βόμβα» Μπαπέ, καθώς η «Parisien» αποκαλύπτει πως μαζί με τον Γάλλο σκέφτεται να αποχωρήσει και ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Λουίς Κάμπος!

Αλυσιδωτές είναι οι εξελίξεις στην Παρί Σεν Ζερμέν μετά τη «βόμβα» για τις τάσεις φυγής του Κιλιάν Μπαπέ, μιας και μαζί με τον Γάλλο φαίνεται πως θα αποχωρήσει και ο Λουίς Κάμπος!

Σύμφωνα με την γαλλική «La Parisien», ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής νιώθει προδομένος από τη διοίκηση των Παριζιάνων και εξετάζει μια πιθανή έξοδο από τη γαλλική πρωτεύουσα ακόμα και μέσα στον προσεχές χειμώνα!

Σκέψεις που γεννήθηκαν μετά την προσωπική του σύγκρουση απέναντι στον Νασέρ Αλ Κελαϊφί και τον Αντέρο Ενρίκε, τους οποίους κατηγορεί για ένα πλήρες αποτυχημένο μεταγραφικό παζάρι.

Πλέον μένει να φανεί αν η Παρί θα καταφέρει να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ τους και να τον πείσει να μείνει και μετά το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα