Βαλμπουενά για Μπαπέ: «Αν ήμουν ιδιοκτήτης της Παρί, δεν θα τον κρατούσα στην ομάδα»

Βαλμπουενά για Μπαπέ: «Αν ήμουν ιδιοκτήτης της Παρί, δεν θα τον κρατούσα στην ομάδα»

bet365

Ο Ματιέ Βαλμπουενά πήρε θέση αναφορικά με το νέο «σίριαλ» αποχώρησης του Κιλιάν Μπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν, δηλώνοντας στο «RMC» πως αν ήταν ιδιοκτήτης του κλαμπ θα άφηνε τον 24χρονο σταρ να αποχωρήσει.

Οι τάσεις φυγής του Κιλιάν Μπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν έκαναν αίσθηση σε όλη την Ευρώπη και δη στη Γαλλία, όπου όλοι ασχολούνται με την επιπολαιότητα του 24χρονου σταρ εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Εκτός από τον Τιερί Ανρί, ο οποίος άσκησε δριμεία κριτική στον παίκτη που έχει χρίσει διάδοχό του, θέση για το ζήτημα πήρε και ο Ματιέ Βαλμπουενά, στηλιτεύοντας επίσης τη συμπεριφορά του Μπαπέ που δεν αρμόζει στον ηγέτη μιας ομάδας.

Ο 38χρονος παίκτης του Ολυμπιακού φιλοξενήθηκε στο podact του Ζιλιέν Ροτέν στο «RMC» και τόνισε πως αν ο ίδιος ήταν επικεφαλής στην Παρί, δεν θα κρατούσε τον συμπατριώτη του σούπερ σταρ, τον οποίο έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν δύο φορές ως αντίπαλο στο γαλλικό πρωτάθλημα, σε ματς Λυών-Μονακό.

«Είναι εξαιρετικός παίκτης, αλλά δεν μπορεί να συμπεριφέρεται έτσι στο γήπεδο. Αν έχεις θέματα εκ των έσω που πρέπει να λύσεις, λύσε τα. Μπορώ να καταλάβω αν είναι απογοητευμένος επειδή δεν γίνονται όσα του υποσχέθηκαν. Αλλά πρέπει να μάθει να συμπεριφέρεται ως άνδρας, ως ηγέτης. Αν ήμουν ο ιδιοκτήτης της Παρί, δεν θα κρατούσα τον Μπαπέ»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα