Μπαπέ: «Δεν είναι αλήθεια ότι ζήτησα να φύγω από την Παρί»

Μπαπέ: «Δεν είναι αλήθεια ότι ζήτησα να φύγω από την Παρί»

Μπαπέ: «Δεν είναι αλήθεια ότι ζήτησα να φύγω από την Παρί»

bet365

Κατηγορηματκά διέψευσε ο Κιλιάν Μπαπέ τα δημοσιεύματα που κατέκλυσαν τα διεθνή media και τον ήθελαν να έχει ζητήσει την αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν, δηλώνοντας πως το περιβάλλον του έμεινε έκπληκτο με τις φήμες και πως ο ίδιος είναι χαρούμενος στο κλαμπ.

Ο Κιλιάν Μπαπέ βρέθηκε στο στόχαστρο των γαλλικών και διεθνών ΜΜΕ την περασμένη εβδομάδα, όταν κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που τον ήθελαν να είναι θυμωμένος με την Παρί Σεν Ζερμέν και να έχει ζητήσει την αποχώρησή του τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Η απάντησή του στο χορτάρι, πάντως, ήταν υποδειγματική αφού μετά το γκολ κόντρα στην Μπενφίκα την ίδια ημέρα με το ξέσπασμα της φημολογίας, ο Γάλλος σταρ μοίρασε και την πρώτη του ασίστ στη σεζόν και μάλιστα με αποδέκτη τον Νεϊμάρ, για το γκολ που χάρισε τη νίκη στο Classique κόντρα στη Μαρσέιγ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μπαπέ είχε πολλά και ενδιαφέροντα να πει σε δηλώσεις του στο «RMC Sport», στις οποίες και διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως είναι χαρούμενος στο κλαμπ και πως το περιβάλλον του έπεσε από τα σύννεφα όταν κυκλοφόρησαν τα δημοσιεύματα, την ώρα που ο ίδιος, όπως δήλωσε, κοιμόταν! Παράλληλα, τόνισε ότι το να παίζεις στην Παρί έχει και το κόστος του, αφήνοντας «αιχμές» για όσα γράφτηκαν από τα γαλλικά Μέσα.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν ζήτησα ποτέ να φύγω τον Ιανουάριο. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί βγήκαν οι πληροφορίες αυτές τη μέρα του αγώνα με την Μπενφίκα. Σοκαρίστηκα όπως όλοι οι άλλοι. Υπάρχουν άνθρωποι που ίσως νομίζουν πως είμαι μπλεγμένος σε αυτό, αλλά δεν είμαι. Εγώ κοιμόμουν. Οι εκπρόσωποί μου βρίσκονταν στον αγώνα του μικρού μου αδερφού, όλοι οι άνθρωποι που με φροντίζουν δεν ήταν παρώντες, συνεπώς μείναμε έκπληκτοι όταν το ακούσαμε. Μετά έπρεπε να το διαχειριστούμε, υπήρχε ένα ματς που έπρεπε να παίξω. Απλά πρέπει να πω πως όλα αυτά είναι εντελώς λάθος κι ότι είμαι πολύ χαρούμενος.

Είμαι ποδοσφαιριστής, το σημαντικό για μένα είναι να παίζω και να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου στο γήπεδο. Αν αρχίσω να κάνω πολλά πράγματα ταυτόχρονα, θα κουραστώ γρήγορα. Όταν παίζεις στην Παρί, ξέρεις πού είσαι, ότι θα υπάρχουν τα καλά και τα άσχημα. Πρέπει να είσαι έτοιμος, όσοι έρχονται εδώ, τους προειδοποιούμε. Αυτή η περίοδος είναι ένα τέτοιο παράδειγμα, αλλά προς το παρόν είμαστε συγκεντρωμένοι για να κερδίζουμε αγώνες και τίτλος. Ο πρόεδρος Νασέρ Αλ-Κελαϊφί; Δεν τον είχα δει μέχρι σήμερα, που ήρθε τελικά πριν από το παιχνίδι και μας ευχήθηκε καλύ τύχη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα