Νεϊμάρ σε Μέσι, στο πρώτο τετ-α-τετ μετά το Μουντιάλ: «Πώς είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής;» (vid)

Νεϊμάρ σε Μέσι, στο πρώτο τετ-α-τετ μετά το Μουντιάλ: «Πώς είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής;» (vid)

bet365

Νεϊμάρ και Λιονέλ Μέσι έσμιξαν ξανά στην Παρί Σεν Ζερμέν μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο κι ο Βραζιλιάνος υποδέχθηκε με μια αγκαλιά και μια φιλοφρόνηση τον καλό του φίλο και συμπαίκτη, που κατέκτησε την κούπα με την Αργεντινή.

Η επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στη βάση της Παρί Σεν Ζερμέν συνοδεύτηκε από pasillo, βράβευση, αποθέωση από όλα τα μέλη του οργανισμού, αλλά και με την επανένωση με τους φίλους και συμπαίκτες του έπειτα από σχεδόν δύο μήνες. Ανάμεσά τους και ο κολλητός του από τα χρόνια της Μπαρτσελόνα πλην όμως ηγέτης της μεγάλης αντιπάλου Βραζιλίας, Νεϊμάρ, ο οποίος υποδέχθηκε θερμά τον 35χρονο πρωταθλητή Κόσμου.

Στο βίντεο που ανέβασε η Παρί στα social media από την πρώτη ημέρα του Μέσι στο προπονητικό κέντρο μετά την επιστροφή του από την άδεια, καταγράφηκε και η συνάντηση του «Νέι» με τον «Pulga», με τον Βραζιλιάνο να μπαίνει στην αίθουσα και να λέει χαμογελαστός:

«Πώς είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής;», δίνοντάς του στη συνέχεια και μια ζεστή αγκαλιά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα