Παρί Σεν Ζερμέν: Ένταση μεταξύ του Νεϊμάρ και του Κάμπος στα αποδυτήρια

Παρί Σεν Ζερμέν: Ένταση μεταξύ του Νεϊμάρ και του Κάμπος στα αποδυτήρια

Newsroom
Παρί Σεν Ζερμέν: Ένταση μεταξύ του Νεϊμάρ και του Κάμπος στα αποδυτήρια

bet365

Σύμφωνα με γαλλικά Μέσα, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν Νεϊμάρ ενεπλάκη σε καυγά με το στέλεχος των Παριζιάνων, Λουίς Κάμπος, μετά την ήττα του συλλόγου από την Μονακό.

Η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Ligue 1 και διαθέτει προβάδισμα πέντε βαθμών έναντι της δεύτερης Μαρσέιγ. Ωστόσο, το Parc des Princes... κοχλάζει από ένταση λόγω των πρόσφατων αποτελεσμάτων της ομάδας. Οι Παριζιάνοι διανύουν περίοδο ντερφορματίσματος από τότε που επέστρεψαν στη δράση μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο τον Δεκέμβριο. Έχουν κερδίσει μόνο 5 από τα 10 παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις από την αλλαγή του χρόνου.

Οι τραυματισμοί σε παίκτες όπως ο Λιονέλ Μέσι και ο Κιλιάν Μπαπέ έχουν προσθέσει επιπλέον προβληματισμό στο εσωτερικό της ομάδας. Συν τις άλλοις ο Γκαλτιέρ και οι συνεργάτες του στο προπονητικό επιτελείο επηρεάστηκαν από μια εντερική ίωση πριν από το ταξίδι στη Μονακό το Σάββατο (11/02). Επηρεασμένη από τα προαναφερθέντα η Παρί υπέκυψε σε μια απογοητευτική ήττα με 3-1.

Το αποτέλεσμα όπως είναι λογικό απογοήτευσε τόσο τους παίκτες όσο και τους αξιωματούχους, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εντάσεις στα αποδυτήρια. Σύμφωνα με την «L' Equipe», ο σύμβουλος των Παριζιάνων, Λουίς Κάμπος, αμφισβήτησε την επιθετικότητα των παικτών μετά τον αγώνα στα αποδυτήρια. Η κριτική, όμως, δεν έγινε αποδεκτή από τους Νεϊμάρ και Μαρκίνιος. Έτσι, το βραζιλιάνικο δίδυμο ενεπλάκη σε μια έντονη διαφωνία με τον Πορτογάλο,Ο έντονος χαρακτήρας του διαλόγου λέγεται ότι άφησε έκπληκτα τα μέλη του επιτελείου.

Όπως αναφέρει το RMC, ο Κάμπος έκανε και επίπληξη στους παίκτες στα αποδυτήρια στο ημίχρονο. Οι Παριζιάνοι βρέθηκαν συγκεκριμένα πίσω στο σκορ με 3-1 από την ομάδα του Φιλίπ Κλεμάν σε εκείνο το σημείο. Μένει τώρα να δούμε αν τα θέματα ανάμεσα στον Κάμπος και τον Νεϊμάρ θα επιδεινώσουν την τρέχουσα κατάσταση της PSG.

Θυμίζουμε ότι οι πρωταθλητές Γαλλίας αναμετρώνται με την Μπάγερν Μονάχου στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των "16" του Champions League στην έδρα τους την προσεχή Τρίτη 14 Φεβρουαρίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα