Λιονέλ Μέσι: Οι εκπρόσωποί του πήραν θέση για τα δημοσιεύματα περί χωρισμού με την Παρί Σεν Ζερμέν

Λιονέλ Μέσι: Οι εκπρόσωποί του πήραν θέση για τα δημοσιεύματα περί χωρισμού με την Παρί Σεν Ζερμέν

messi-mbappe-psg

bet365

Οι εκπρόσωποι του Λιονέλ Μέσι διέψευσαν κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς ότι η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να χωρίσει τους δρόμους της με τον pulga αυτό το καλοκαίρι, χαρακτηρίζοντας τις αναφορές ως «ψευδείς ειδήσεις»!

Το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν «εκπνέει» στο τέλος της σεζόν και δεν έχει ακόμη υπογράψει την ανανέωση της συμφωνίας του με τους Παριζιάνους κάτι που φέρνει στο προσκήνιο δημοσιεύματα με το ενδιαφέρον ομάδων του MLS και της Σαουδικής Αραβίας ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Κορυφαία γαλλικά Μέσα, η L'Equipe και το RMC Sport ανέφεραν την Τρίτη ότι ο Αργεντινός σταρ είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τον σύλλογο το καλοκαίρι, και πως η μόνη πιθανότητα να παραμείνει κάτοικος «Παρκ Ντε Πρενς» είναι να συμφωνήσει στους όρους της PSG και ενδεχομένως να πρέπει να δεχτεί σημαντική μείωση μισθού. Εν τω μεταξύ, η Αλ Χιλάλ θέλει να κάνει δικό της τον Αργεντινό σταρ το καλοκαίρι καταθέτοντας μια πρόταση ύψους 400 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως!

Το περιβάλλον του Αργεντινού απάντησε γρήγορα στους προαναφερθέντες ισχυρισμούς χαρακτηρίζοντας τα γαλλικά δημοσιεύματα ψευδή! Μιλώντας στη «Le Parisien», οι εκπρόσωποι του pulga τόνισαν: «Είναι περίεργο να κυκλοφορούν ειδήσεις για τον σύλλογο που θέλει να μειώσει τον μισθό του Λέο ή δεν θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιό του. Δεν θέλουμε να παίξουμε αυτό το μικρό παιχνίδι. Αυτού του είδους οι ψεύτικες ειδήσεις δεν κάνουν καλό στον Λέο, ούτε στη σχέση του με τον σύλλογο. Ίσως όμως αυτό ακριβώς θέλουν κάποιοι. Δεν θα κάνουμε δημόσια δήλωση, αλλά όχι μόνο είναι ξεκάθαρο ότι ο Λέο και ο σύλλογος διαπραγματεύονται, αλλά πως ο σύλλογος θέλει να παραμείνει ο Λέο, όπως είπε πρόσφατα ο προπονητής (Κριστόφ Γκαλτιέ). Είναι λοιπόν παράξενο να βλέπεις κάποιον να αποκαλύπτει κάτι άλλο στον Τύπο. Τι συμφέρον έχουν να λένε ψέματα; Θα ήταν καλό να ρωτήσετε αυτούς που το κάνουν».

Στον απόηχο των σχολίων των ανθρώπων από το περιβάλλον του, το ESPN ανέφερε την Τετάρτη ότι ο Μέσι σκέφτεται ενεργά να μετακομίσει στην Αλ Χιλάλ το καλοκαίρι, επιθυμώντας να ακολουθήσει τα βήματα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Την ίδια στιγμή, ο πρώην σύλλογος του Μέσι, η Μπαρτσελόνα, που ελπίζει σε μια παραμυθένια επανένωση με τον 35χρονο, έχει εμπλακεί σε έναν κυκεώνα σκανδάλων, ενώ η Ίντερ Μαϊάμι θα δυσκολευτεί να ανταγωνιστεί τον μισθό που προσφέρει ο σύλλογος με έδρα το Ριάντ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα