Ναντ - Λυών 1-0: «Φουλ» για... repeat!

Βασίλης Μπαλατσός
Ναντ - Λυών 1-0: «Φουλ» για... repeat!

bet365

Η Ναντ νίκησε με 1-0 την Λυών στην έδρα της και προκρίθηκε για δεύτερη διαδοχική χρονιά στον τελικό του Κυπέλλου, όπου θα υπερασπιστεί τον τίτλο της κόντρα στον νικητή του Ανεσί - Τουλούζ.

Το Κύπελλο Γαλλίας εξελίσσεται σε τουρνουά της Ναντ! Τα Καναρίνια την προηγούμενη σεζόν σήκωσαν το τρόπαιο και φέτος έχουν την ευκαιρία να υπερασπιστούν τον τίτλο τους. Οι Κίτρινοι νίκησαν με 1-0 στην έδρα τους τη Λυών και προκρίθηκαν στον τελικό της διοργάνωσης, στον οποίο θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Ανεσί - Τουλούζ στις 29 Απριλίου.

Τον ημιτελικό έκρινε στο 57' ο Μπλας, ο οποίος κοντρόλαρε με το στήθος την μπάλα μετά από σέντρα του Σισοκό και με τρομερό βολέ νίκησε τον Λόπες. Οι Λιονέ είχαν τις ευκαιρίες τους με τον Λακαζέτ και τον Σερκί, όμως δεν τις αξιοποίησαν, ενώ η Ναντ θα μπορούσε να κάνει το 2-0 όταν ο Μουτουσάμι με σουτ σημάδεψε το δοκάρι και το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα