Γκαλτιέ: «Δεν μπορώ να δεχτώ το όνομά μου να αμαυρωθεί έτσι»

Γκαλτιέ: «Δεν μπορώ να δεχτώ το όνομά μου να αμαυρωθεί έτσι»

Newsroom
Γκαλτιέ: «Δεν μπορώ να δεχτώ το όνομά μου να αμαυρωθεί έτσι»

bet365

Για πρώτη φορά μετά τις κατηγορίες για ρατσισμό που αναφέρονται στην θητεία του στη Νις, ο Κριστόφ Γκαλτιέ, μίλησε στον Τύπο.

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν Κριστόφ Γκαλτιέ βρίσκεται στο επίκεντρο αρνητικής δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα στη Γαλλία μετά την αποκάλυψη γαλλικού Μέσου ότι στη θητεία του στη Νις εναντιώθηκε στην απόκτηση παικτών με βάση το χρώμα και τη θρησκεία τους! Ο έμπειρος τεχνικός, σε μια σχετικά σύντομη συνέντευξη Τύπου, θέλησε να πάρει την πρωτοβουλία και να μιλήσει για το θέμα, όσο οι Παριζιάνοι διεξάγουν εσωτερική έρευνα προκειμένου να διαλευκανθεί.

«Όπως πολλοί από εσάς, είμαι βαθιά συγκλονισμένος από τα σχόλια που ήρθαν. Με επηρέασαν βαθιά. Ήμουν παιδί από μια παραγκούπολη, μεγάλωσα σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον. Οι αξίες που υποστηρίζω είναι να μοιράζομαι και να σεβόμαστε τους άλλους. Όλη μου η ζωή ως άντρας, ως ποδοσφαιριστής ή ως προπονητής υπαγορεύτηκε από την επιθυμία να μοιράζομαι, να σέβομαι τους άλλους. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι το όνομά μου και αυτό της οικογένειάς μου λερώνονται με αυτόν τον τρόπο, γι' αυτό υπέβαλα μια καταγγελία και έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Για να λειτουργήσει ήρεμα, δεν θα απαντήσω άλλες ερωτήσεις για το θέμα», ήταν τα λόγια του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα