Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Νεϊμάρ έκανε like σε αναρτήσεις στο Instagram κατά του Μπαπέ και της διοίκησης

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Νεϊμάρ έκανε like σε αναρτήσεις στο Instagram κατά του Μπαπέ και της διοίκησης

Το μισθολόγιο της Παρί, Μπαπέ, Μέσι και Νεϊμάρ στο Top-3

bet365

Ο Νεϊμάρ έκανε like σε αναρτήσεις επικριτικού περιεχομένου εις βάρος τόσο του συμπαίκτη του στην Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Μπαπέ όσο και της διοίκησης και όπως είναι φυσικό δεν πέρασε... απαρατήρητος.

Η κατάσταση στα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν γίνεται ολοένα και χειρότερη. Μετά και το πειθαρχικό παράπτωμα του Λιονέλ Μέσι, για το οποίο και τιμωρήθηκε με αποκλεισμό δυο εβδομάδων από την ομάδα, οι οπαδοί διαμαρτυρήθηκαν έξω από τα γραφεία της ομάδας και... επισκέφτηκαν το σπίτι του Νεϊμάρ, για να απαιτήσουν την αποχώρηση του.

Εν μέσω όλων αυτών βγήκε ξανά στην επιφάνεια η κόντρα του Κιλιάν Μπαπέ με τον Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος σταρ μπορεί να ανέβασε μήνυμα ενότητας στα Social Media, όμως έκανε like σε Instagram reel του συμπατριώτη του «Ofuiclear», τα οποία ήταν επικριτικά προς τον Γάλλο επιθετικό, καθώς τον χαρακτήρισε «πρίγκιπα» του οποίου η ανανέωση συμβολαίου οδήγησε την Παρί «στα χειρότερα της τα τελευταία χρόνια». Ο αρχηγός της Σελεσάο έκανε like και σε post που έγραφε: «Αντί να διαμαρτύρονται για τη φρικτή διοίκηση, οι οπαδοί συνεχίζουν να διαμαρτύρονται εναντίον του Νεϊμάρ και του Μέσι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα