Σέρχιο Ρίκο: Συγκινεί η σύζυγός του με ανάρτηση για την πρώτη τους επέτειο

Σέρχιο Ρίκο: Συγκινεί η σύζυγός του με ανάρτηση για την πρώτη τους επέτειο

Το μήνυμα της συζύγου του Σέρχιο Ρίκο ανήμερα της πρώτης επετείου τους

bet365

Ο Σέρχιο Ρίκο παραμένει σε κώμα μετά το σοβαρό του ατύχημα εν ώρα ιππασίας και η σύζυγός του συγκίνησε με τα λόγια της ανήμερα της πρώτης επετείου του γάμου τους.

Κρίσιμες εξακολουθούν να είναι οι ώρες για τον Σέρχιο Ρίκο, ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή του μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη πέφτοντας από άλογο στις 28 Μαΐου.

Ο έμπειρος Ισπανός κίπερ της Παρί Σεν Ζερμέν έπεσε ξανά σε κώμα μετά την πρώτη προσπάθεια των γιατρών στο νοσοκομείο Virgen del Rocio της Σεβίλλης να τον ξυπνήσουν, εντείνοντας την ανησυχία στην οικογένειά του και τη σύζυγό του, Άλμπα Σίλβα, η οποία συγκίνησε με το τελευταίο της μήνυμα ανήμερα της πρώτης επετείου του γάμου τους.

Η Ισπανίδα δημοσιογράφος ανέβασε μια ανάρτηση-γράμμα προς τον αγαπημένο της, δηλώνοντας πως δεν ήταν σε καμία περίπτωση η πρώτη επέτειος που περίμενε και εκφράζοντας το πόσο της λείπει κι ότι τον περιμένει σύντομα κοντά της.

«Ακριβώς πριν έναν χρόνο ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου, περίμενες στο ιερό με βουρκωμένα μάτια καθώς με έβλεπες να φτάνω με όλους τους ανθρώπους που αγαπάμε. Πάντα θυμάμαι αυτό το βλέμμα ''συνενοχής''.

Ήταν η στιγμή που ονειρευόμασταν από τότε που γνωριστήκαμε, γιατί από την αρχή ήξερα ότι θα είσαι η αγάπη της ζωής μου. Δεν έχω γνωρίσει ποτέ κανέναν με πιο ευγενή και πιο όμορφη καρδιά από τη δική σου, που κάνει όλους όσους σε συναντούν να θέλουν να μείνουν κοντά.

Η μέρα μας ήταν τόσο μαγική όσο ήταν όλες πάντα, και όχι, δεν είμαστε το τέλειο ζευγάρι, υπάρχουν και γκρίζες μέρες και μαλώνουμε για παραλογισμούς, αλλά είμαι απόλυτα χαρούμενη όταν είμαι μαζί σου στον καναπέ στο σπίτι, με τα κουτάβια μας για οικογένεια, ξέρω ότι η θέση μου στον κόσμο είναι μαζί σου, όποια κι αν είναι η πόλη.

Ποτέ δεν με απογοητεύεις, είσαι ο πιο γενναίος και δυνατός άνθρωπος που ξέρω, γι' αυτό ξέρω ότι δεν θα τα παρατήσεις, για εμάς, για την οικογένειά μας που πρέπει ακόμα να μεγαλώσουμε, για όλες τις ευτυχισμένες στιγμές που μου χρωστάς. Για όλους τους ανθρώπους που σε αγαπούν, για όλες τις επετείους που έχουμε να γιορτάσουμε την αγάπη μου..

Έχουμε ξεπεράσει πολλά μαζί, και ξέρω ότι μπορούμε να το χειριστούμε αυτό, ότι σύντομα θα διαβάζεις αυτές τις λέξεις και θα με κρατάς από το χέρι για να μου δώσεις την ψυχική ηρεμία που μόνο εσύ ξέρεις να μου δίνεις.

Δεν είναι η πρώτη επέτειος που είχα φανταστεί, αλλά υπόσχομαι ότι όταν ξυπνήσεις θα γιορτάσουμε κάθε μέρα που περνάμε μαζί.

Μου λείπεις πολύ.

Σε περιμένω και σε αγαπώ Σέρχιο μου. Πάντα δυνατός».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα