Μπαπέ: Διαψεύδει ότι θέλει Ρεάλ και δηλώνει ότι θα παίξει στην Παρί και τη νέα σεζόν!

Μπαπέ: Διαψεύδει ότι θέλει Ρεάλ και δηλώνει ότι θα παίξει στην Παρί και τη νέα σεζόν!

Μπαπέ: Διαψεύδει ότι θέλει Ρεάλ και δηλώνει ότι θα παίξει στην Παρί και τη νέα σεζόν!

bet365

Δεν σταματά να τοποθετείται έμμεσα ή άμεσα ο Κιλιάν Μπαπέ για το νέο σίριαλ με την Παρί Σεν Ζερμέν, διαψεύδοντας ο ίδιος αυτή τη φορά μέσω twitter την είδηση πως θέλει να μετακομίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης κι εμμένοντας ότι θα βρίσκεται στο Παρίσι και τη νέα σεζόν.

Ο Κιλιάν Μπαπέ μονοπωλεί και πάλι τα γαλλικά και διεθνή Μέσα μετά την επιστολή του προς την Παρί Σεν Ζερμέν που διέρρευσε και στην οποία αναφέρει ότι δεν πρόκειται να ανανεώσει πέραν του 2024.

Ο Γάλλος στράικερ κλήθηκε να επανέλθει με δελτίο τύπου στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων μετά τα δημοσιεύματα περί «οργής» των ανθρώπων της Παρί με τη συμπεριφορά του, ξεκαθαρίζοντας πως η απόφασή του ήταν γνωστή στη διοίκηση από το καλοκαίρι του 2022 και πως έκτοτε δεν υπήρξε η παραμικρή συζήτηση για την αυτόματη ενεργοποίηση της οψιόν ανανέωσης μέχρι το 2025.

Έτσι, τα σενάρια για τον νέο σταθμό της καριέρας του πήραν «φωτιά» από τη στιγμή που οι Παριζιάνοι δεν προτίθενται να τον χάσουν ως ελεύθερο του χρόνου κι αναπόφευκτα η Ρεάλ τέθηκε στο επίκεντρο, με την «Parisien» να αναφέρει πως ο Μπαπέ θέλει να μετακομίσει στη Μαδρίτη στο τρέχον παζάρι.

Ωστόσο, ο διεθνής σταρ έλυσε για άλλη μια φορά τη σιωπή του, αυτή τη φορά μέσω twitter. Με repost της αρχικής δημοσίευσης, ο Γάλλος σταρ διέψευσε το σενάριο και επέμεινε πως θα αγωνιστεί στην Παρί τη νέα σεζόν, δηλώνονταςα μάλιστα «πολύ χαρούμενος» στην ομάδα. Όλα αυτά κόντρα στην ξεκάθαρη πρόθεση της Παρί να τον πουλήσει, από το να τον χάσει χωρίς το παραμικρό όφελος το επόμενο καλοκαίρι.

«Ψέματα! Αυτή την ώρα, όσο μεγαλύτερο το ψέμα, τόσο περισσότερο μεταδίδεται. Έχω ήδη πει πως θα συνεχίσω και τη νέα σεζόν στην Παρί Σεν Ζερμέν όπου είμαι πολύ χαρούμενος», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα