Μπαπέ: «Είπα ότι θα παίξω στην Παρί μόνο την επόμενη σεζόν»

Μπαπέ: «Είπα ότι θα παίξω στην Παρί μόνο την επόμενη σεζόν»

Μπαπέ: «Είπα ότι θα παίξω στην Παρί μόνο την επόμενη σεζόν»

bet365

Ο Κιλιάν Μπαπέ σε δηλώσεις του στο Telefoot ξεκαθάρισε πως την επόμενη σεζόν θα αγωνιστεί στην Παρί Σεν Ζερμέν και το επόμενο καλοκαίρι θα εξετάσει τις επιλογές για το μέλλον του.

Ο Κιλιάν Μπαπέ εν μέσω της φημολογίας για το μέλλον του προετοιμάζεται μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της εθνικής Γαλλίας για το ματς της Δευτέρας (19/6, 21:45) κόντρα στην Ελλάδα. Ο 24χρονος σούπερ σταρ σε δηλώσεις του στο Telefoot ξεκαθάρισε για ακόμα μια φορά πως την επόμενη σεζόν θα αγωνιστεί στην Παρί Σεν Ζερμέν και το καλοκαίρι του 2024 θα πάρει την απόφαση για το μέλλον του, τονίζοντας πως πολλά αλλάζουν μέσα σε έναν χρόνο.

«Έχω ήδη πει ότι θα μείνω. Το έχω ήδη πει πολύ πριν συμβούν όλα αυτά. Αποφασίζω να παίξω στην Παρί μόνο την επόμενη χρονιά, αυτό είπα. Θα αποφασίσω για το μέλλον μου το 2024. Υπάρχουν πολλά πράγματα που συμβαίνουν σε έναν χρόνο, ακόμη περισσότερο σε έναν σύλλογο όπως η Παρί», ανέφερε ο Κιλιάν Μπαπέ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα