Μαρσέιγ: Ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο απέρριψε την πρότασή της

Μαρσέιγ: Ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο απέρριψε την πρότασή της

gallardo

bet365

Ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο απέρριψε την πρόταση της Μαρσέιγ για να αναλαβεί την τεχνική της ηγεσία, με τη γαλλική ομάδα να συνεχίζει να βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή.

Σε αναζήτηση προπονητή συνεχίζει να βρίσκεται η Μαρσέιγ, μετά και το «άκυρο» που της έριξε ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο.

Οι Μασσαλοί προσπάθησαν να πείσουν τον πρώην τεχνικό της Ρίβερ Πλέιτ, για να αναλάβει την τεχνική τους ηγεσία, με τον Αργεντινό να την απορρίπτει άμεσα σύμφωνα με δημοσίευμα του «TyC Sports».

Ο 47χρονος προπονητής ο οποίος αποχώρησε από τους Millonarios τον περασμένο Ιανουάριο, βρίσκεται στη λίστα πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων έχοντας ο ίδιος εκφράσει άλλωστε την επιθυμία του να εργαστεί στη «Γηραιά Ήπειρο». Παρόλα αυτά η Μαρσέιγ φαίνεται πως έχει ήδη έτοιμες τις εναλλακτικές λύσεις, αφού στη λίστα για τον διάδοχο του Τούντορ βρίσκονται ο Πάουλο Φονσέκα που την περασμένη σεζόν ήταν στη Λιλ και γνωρίζει καλά το γαλλικό πρωτάθλημα, αλλά και ο Μαρθελίνο που είναι ελεύθερος εδώ και αρκετό καιρό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα