Παρί Σεν Ζερμέν: Επιχείρηση Χάρι Κέιν στο Παρίσι

Παρί Σεν Ζερμέν: Επιχείρηση Χάρι Κέιν στο Παρίσι

Παρί Σεν Ζερμέν: Επιχείρηση Χάρι Κέιν στο Παρίσι

bet365

Η διαφαινόμενη άφιξη του Λουίς Ενρίκε στην Παρί Σεν Ζερμέν και η παρουσίαση ενός φιλόδοξου σχεδίου θα μπορούσε να είναι καθοριστική στη διαπραγμάτευση για τον αρχηγό της Τότεναμ.

Η άφιξη του Λουίς Ενρίκε στην πρωτεύουσα της Γαλλίας αποτελεί διπλή ανακούφιση για την PSG. Αφενός λύνεται το θέμα του προπονητή της, κι αφετέρου παρουσιάζοντας του ένα φιλόδοξο πρότζεκτ με έναν από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη στο τιμόνι, γέρνει την πλάστιγγα υπέρ των Παριζιάνων σε πολλές διαπραγματεύσεις παικτών.Σύμφωνα με τη «Le Parisien», η πρωταθλήτρια Γαλλίας θέλει να υπογράψει τον Χάρι Κέιν. Ο Άγγλος επιθετικός, του οποίου το συμβόλαιο λήγει του χρόνου, είναι ένα από τα ονόματα ψηλά στη λίστα του Νασέρ Αλ Κελαϊφί, ο οποίος ηγείται των διαπραγματεύσεων και θα μπορούσε να τις εντείνει μόλις επισημοποιηθεί η εποχή Λουίς Ενρίκε.

Οσιμέν και Κόλο Μουανί επίσης παρακολουθούνται από τον πρόεδρο της Παρί αλλά αναμένονται πολύ περίπλοκες επιχειρήσεις λόγω του υψηλού κόστους τους. Ο σύλλογος, ο οποίος προς το παρόν δεν έχει αποφασίσει τί θα γίνει με τον Κιλιάν Μπαπέ, αλλά συνεχίζει να διαρρέει ότι θα τον πουλήσει αν δεν εκτελέσει τη ρήτρα ανανέωσης που πρέπει να ενεργοποιηθεί πριν από τις 31 Ιουλίου, γνωρίζει ότι με τον Ενρίκε θα μπορούσε να πείσει τον πρώτο σκόρερ όλων των εποχών πιο γρήγορα από την αγγλική ομάδα. Προς το παρόν, η Τότεναμ τον έχει συμπεριλάβει στην παρουσίαση των φανελών της επόμενης σεζόν και ο πρόεδρός της, Λέβι, θα είναι σκληρός διαπραγματευτής αν η PSG καταλήξει να καταθέσει επίσημα πρόταση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα