Σέρχιο Ρίκο: Σε άψογη κατάσταση η μνήμη του, επικοινωνεί με την οικογένειά του

Σέρχιο Ρίκο: Σε άψογη κατάσταση η μνήμη του, επικοινωνεί με την οικογένειά του

sergio_rico_psg

bet365

Θετικά τα νέα της κατάστασης της υγείας του Σέρχιο Ρίκο, ο οποίος βρισκόταν σε κώμα έπειτα από πτώση από άλογο, αλλά πλέον επικοινωνεί κανονικά με την οικογένειά του, ενώ δεν έχει υποστεί απώλεια μνήμης.

Πολύ σημαντική εξέλιξη όσον αφορά την υγεία του Σέρχιο Ρίκο. Ο Ισπανός γκολκίπερ τον τελευταίο καιρό ζει τη δική του περιπέτεια, αφού μετά από πτώση που είχε από ένα άλογο υπέστη σοβαρά τραύματα ενώ βρέθηκε και σε κώμα.

Παρ'όλα αυτά, η κατάστασή του έχει βελτιωθεί πάρα πολύ. Πριν λίγες ημέρες ξύπνησε από το κώμα και όπως δήλωσε η γυναίκα του πλέον, αν και παραμένει στην εντατική, επικοινωνεί κανονικά με τα μέλη της οικογένειάς του, ενώ η μνήμη του δεν δείχνει να έχει επηρεαστεί.

«Ο Σέρχιο επικοινωνεί. Μας απευθύνεται με τα ονόματά μας, καταλαβαίνει ξεκάθαρα ποιοι είμαστε και η μνήμη του βρίσκεται σε άψογη κατάσταση», ανέφερε σε δηλώσεις της η σύζυγος του Ρίκο, Άλμπα Σίλβα, μεταφέροντας τις θετικές εξελίξεις του αγώνα του συντρόφου της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα