Ο Νεϊμάρ θέλει να συνεχίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Νεϊμάρ θέλει να συνεχίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν

bet365

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός άλλαξε γνώμη και θέλει να παραμείνει στη γαλλική πρωτεύουσα, αδιαφορώντας για την πρόταση της Αλ Χιλάλ.

Εν αναμονή της επίλυσης του μέλλοντος του Κιλιάν Μπαπέ, με την υπογραφή του Λούκας Ερναντές, να έχει ουσιαστικά κλείσει και με την ανακοίνωση του Λουίς Ενρίκε, η PSG ανοίγει έναν ακόμη φάκελο αυτόν του Νεϊμάρ τζούνιορ. Αν και σε πρώτη φάση οι Παριζιάνοι είχαν ενημερώσει τον παίκτη για την πρόθεσή τους να τον πουλήσουν και η προδιάθεση των δύο πλευρών για αποχώρηση ήταν απόλυτη, η κατάσταση του Βραζιλιάνου έχει πάρει στροφή 180 μοιρών, καθώς ο Βραζιλιάνος σταρ θέλει να συνεχίσει στο Παρίσι και ο σύλλογος άλλαξε γνώμη.

Σύμφωνα με την L'Équipe, ο Νεϊμάρ θέλει να συνεχίσει στη γαλλική πρωτεύουσα. Πριν από ένα χρόνο, θυμίζουμε εκτέλεσε μονομερώς την ανανέωση της συνεργασίας του μέχρι το 2027, σε ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τους ιθύνοντες ότι δεν ήταν διατεθειμένος να φύγει από την PSG. Το 2023, μετά από έναν τραυματισμό στον αστράγαλο που τον ανάγκασε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και μετά από ένα πλήθος... ultras μπροστά από το σπίτι του που του ζητούσαν να φύγει, ο Νέι άνοιξε για πρώτη φορά το ενδεχόμενο αποχώρησης.

Ωστόσο, η επιλογή του Λουίς Ενρίκε ως διάδοχος του Γκαλτιέ στον πάγκο, με τον οποίο έχει φανταστικές σχέσεις μετά τον θρίαμβο στην Μπαρτσελόνα και η απροθυμία του για τις προσφορές που έπεσαν στο τραπέζι, -μεταξύ των οποίων και μία τεράστια από πλευράς Σαουδικής Αραβίας- οδήγησαν σε αλλαγή σχεδίων... Η PSG, η οποία ήθελε να τον πουλήσει εξετάζοντας μάλιστα μια μεταγραφή χωρίς οψιόν αγοράς, θα καλωσόριζε την παραμονή του, γνωρίζοντας ότι η μη ανανέωση του Μέσι και η πιθανή αποχώρηση του Μπαπέ, θα την άφηναν ουσιαστικά χωρίς αστέρια!

Ο Νεϊμάρ, ο οποίος υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση πριν από τρεις μήνες στον δεξιό αστράγαλο, έχει ήδη ξεκινήσει την ανάρρωσή του και θα μπορούσε ακόμη και να ταξιδέψει στο Παρίσι αυτό το Σαββατοκύριακο, με την επιστροφή στις προπονήσεις να είναι προ των πυλών, για να ξεκινήσει την τελική φάση της αποκατάστασής του. Σύμφωνα με την L'Équipe, ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα θα ταξιδέψει στην περιοδεία της PSG στην Ιαπωνία, που έχει προγραμματιστεί για τα τέλη Ιουλίου, με στόχο να επανέλθει σταδιακά στην πρώτη ομάδα. Ο Λουίς Ενρίκε ήταν καθοριστικός στην αλλαγή άποψης και τόσο ο σύλλογος όσο και ο ποδοσφαιριστής δεν θα χωρίσουν, εκτός απροόπτου, τους δρόμους τους φέτος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα