Σέρχιο Ρίκο: Βγήκε από την ΜΕΘ και μεταφέρθηκε σε θάλαμο

Σέρχιο Ρίκο: Βγήκε από την ΜΕΘ και μεταφέρθηκε σε θάλαμο

sergio_rico_psg

bet365

Περίπου 40 ημέρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του ο Ισπανός τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν, Σέρχιο Ρίκο, βγήκε από την ΜΕΘ και μεταφέρθηκε σε θάλαμο.

Ολοένα και καλύτερα πηγαίνει η κατάσταση της υγείας του Σέρχιο Ρίκο. Ο τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι μετά από πτώση από άλογο στις 28 Μαΐου, έπεσε δις σε κώμα, όμως πλέον έχει συνέλθει, επικοινωνεί κανονικά με την οικογένειά του και δεν έχει υποστεί απώλεια μνήμης.

Νεότερη εξέλιξη είναι πως ο Ισπανός τερματοφύλακας βγήκε από την ΜΕΘ και μεταφέρθηκε σε θάλαμο. Πλέον απομένει το «OK» των γιατρών για να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι του.

«Πλέον θα μπορούμε να είμαστε μαζί του 24 ώρες το 24ωρο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Δεν μας έχουν πει τίποτα άλλο, αυτή τη στιγμή. Τα πάει πολύ καλά, δόξα τω Θεώ. Δεν ξέρουμε περισσότερα αυτή τη στιγμή», δήλωσε η σύζυγος του, Άλμπα Σίλβα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα